Κρούσμα ντόπινγκ στην Ολυμπιακή ομάδα της Ελλάδας λίγες ημέρες πριν από την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων στο Παρίσι.
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι είναι αθλήτρια της ομάδας στίβου η οποία έχει πιάσει εδώ και καιρό το όριο για την συμμετοχή της στο μεγάλος γεγονός του καλοκαιριού. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο έλεγχος έγινε στην Ελλάδα.
Η αθλήτρια έχει το δικαίωμα να ζητήσει να ανοίξει και το 2ο δείγμα της.
Το Πανεπιστήμιο Keele παρουσιάζει τη νέα επιστημονική ημερίδα του θεσμού Reflections, με τίτλο «Από το Έγκλημα στο Δικαστήριο: Η Επιστήμη στην Υπηρεσία της Δικαιοσύνης»
Οι IROES της Stoiximan δεν είναι απλώς ένα πρόγραμμα. Είναι μια ομπρέλα δράσεων με ξεκάθαρο σκοπό: τη στήριξη της συμπερίληψης, τη δημιουργία ίσων ευκαιριών και την ενδυνάμωση ανθρώπων κάθε ηλικίας μέσα από τον αθλητισμό, την εκπαίδευση και τη βιωματική μάθηση