Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κολύμβησης: Τρομερό πανελλήνιο ρεκόρ και ασημένιο μετάλλιο ο Σίσκος
Δεύτερος στην Ευρώπη ο Απόστολος Σίσκος με χρόνο 1:55.42 στα 200μ ύπτιο
Κυριολεκτικά στην τελευταία χεριά έχασε ο Απόστολος Σίσκος το χρυσό μετάλλιο στα 200μ. ύπτιο, στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κολύμβησης του Βελιγραδίου.
Ο 19χρονος Ελληνας πρωταθλητής οδήγησε την κούρσα από την αρχή μέχρι σχεδόν τον τερματισμό, πέτυχε τρομερό πανελλήνιο ρεκόρ με 1:55.42, αλλά έχασε στο φινάλε από τον συνομήλικό του, τον Ουκρανό Ολεξάντρ Ζελτιάκοφ, που με τρομερό φίνις πήρε τη νίκη με 1:55.39.
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d245qy05xia1)
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d245vwmwnd2h)
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d24676zzgtax)
Κλείσιμο
Το προηγούμενο ρεκόρ ήταν 1:56.34 και το είχε ο Απόστολος Χρήστου από τις 17/5/2024.
Τα ηλεκτρικά πατίνια έχουν μπει για τα καλά στην καθημερινότητα των πόλεων. Για πολλούς αποτελούν έναν εύκολο και γρήγορο τρόπο μετακίνησης, ειδικά για μικρές αποστάσεις στο κέντρο ή για τις καθημερινές διαδρομές προς τη δουλειά.
Η ΑΒ Βασιλόπουλος μας συνδέει καθημερινά με μικρούς παραγωγούς από όλη την Ελλάδα – Πού θα βρούμε γαλακτοκομικά φτιαγμένα με ντόπιο, φρέσκο γάλα και πολλή φροντίδα.