Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κολύμβησης: Τρομερό πανελλήνιο ρεκόρ και ασημένιο μετάλλιο ο Σίσκος
Δεύτερος στην Ευρώπη ο Απόστολος Σίσκος με χρόνο 1:55.42 στα 200μ ύπτιο
Κυριολεκτικά στην τελευταία χεριά έχασε ο Απόστολος Σίσκος το χρυσό μετάλλιο στα 200μ. ύπτιο, στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κολύμβησης του Βελιγραδίου.
Ο 19χρονος Ελληνας πρωταθλητής οδήγησε την κούρσα από την αρχή μέχρι σχεδόν τον τερματισμό, πέτυχε τρομερό πανελλήνιο ρεκόρ με 1:55.42, αλλά έχασε στο φινάλε από τον συνομήλικό του, τον Ουκρανό Ολεξάντρ Ζελτιάκοφ, που με τρομερό φίνις πήρε τη νίκη με 1:55.39.
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d245qy05xia1)
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d245vwmwnd2h)
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d24676zzgtax)
Κλείσιμο
Το προηγούμενο ρεκόρ ήταν 1:56.34 και το είχε ο Απόστολος Χρήστου από τις 17/5/2024.
Η διεθνής διάκριση iF Design Award 2024 για το ελαστικό ECSTA PS71 EV, επιβεβαιώνει τη δέσμευση της εταιρείας για λύσεις υψηλών προδιαγραφών και κορυφαίας συμπεριφοράς στον δρόμο.
Banana breads, σκανδιναβικά σέμλα με σαντιγί, cinnamon rolls, κρουασάν gianduja, brownies με αλμυρή καραμέλα και πολλές ακόμη high-quality επιλογές από τα premium bakeries της πόλης
Με λύσεις που περιλαμβάνουν GPS Plotter, βυθόμετρα, όργανα, αυτόματο πιλότο, ηχοσυστήματα, VHF, κάμερες, ραντάρ και πολλά ακόμα, μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες κάθε σκάφους.