Stoiximan Super League 1, Ατρόμητος - Λαμία 3-1: «Καθάρισαν» με Αντζιέλσκι οι Περιστεριώτες - Δείτε τα γκολ

Stoiximan Super League 1, Ατρόμητος - Λαμία 3-1: «Καθάρισαν» με Αντζιέλσκι οι Περιστεριώτες - Δείτε τα γκολ

Δύο γκολ πέτυχε ο Κάρολ Αντζιέλσκι και ένα ο Γιουμπιτάνα - Ο Σλίβκα βρήκε δίχτυα για τη Λαμία που έπαιζε με παίκτη παραπάνω από το 69' 

atromitos
Έχοντας ήδη εξασφαλίσει και μαθηματικά την είσοδο της στα play-offs της Stoiximan Superleague (μετά την ισοπαλία του Αστέρα Τρίπολης με την Κηφισιά), η Λαμία ηττήθηκε με 3-1 στο Περιστέρι από τον Ατρόμητο, ο οποίος επέστρεψε στις νίκες μετά από επτά συνεχόμενα παιχνίδια.

Δείτε ΕΔΩ τα γκολ 

Έτσι έπαιξαν
Ο Ατρόμητος ξεκίνησε με τον Τσιντώτα στην εστία, τους Αθανασίου, Τσακμάκη, Τζαβέλλα και Κεσχρίντα στην τετράδα της άμυνας ενώ ο Κούντε με τον Έντερ Γκονζάλεζ μοιράστηκαν τη μεσαία γραμμή. Ο Γιουμπιτάνα με τον Βάλενσια ήταν στα άκρα της επίθεσης, έχοντας τον Βέργο στην κορυφή και πίσω του τον Αγκιμπού Καμαρά.

Η Λαμία από την άλλη πατάχθηκε με τον Κοσέλεφ στην εστία και τους Σίντκλεϊ, Τζανετόπουλο, Παπαδόπουλο και Σιμόν στην άμυνα. Ο Νούνιες με τον Τζανδάρη ήταν τη μεσαία γραμμή μαζί με τον Σλίβκα ενώ ο Μαρτίνεθ και ο Τσιλούλης έπαιξε στα άκρα της επίθεσης. Ως φορ ήταν ο Καρλίτος.

Δυναμικό ξεκίνημα με Γιουμπιτάνα, ισοφάριση με Σλίβκα και κοντά στην ανατροπή η Λαμία
Κλείσιμο
Ο Ατρόμητος μπήκε καλύτερα στο ματς και κατάφερε να αιφνιδιάσει τη Λαμία καθώς μόλις στο 2ο λεπτό βρήκε τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα.

Συγκεκριμένα, ο Κουέν βρήκε εξαιρετικά με κάθετη μπαλιά τον Γιουμπιτάνα, ο οποίος βρέθηκε τετ-α-τετ με τον Κοσέλεφ και με ωραίο πλασέ άνοιξε το σκορ για το 1-0. Οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν και πήραν μέτρα στον αγωνιστικό χώρο, έχοντας τόσο τον Μαρτίνεθ όσο και τον Τσιλούλη ως κύριους «ενορχηστρές».

Στο 19' ο Έλληνας εξτρέμ βρέθηκε σε θέση βολής στην περιοχή αλλά το πλασέ του σταμάτησε στον Τσιντώτα, ο οποίος τον νίκησε στη μεταξύ τους μονομαχία. Τελικά η ισοφάριση για τη Λαμία ήρθε στο 26'.

Ο Μαρτίνεθ έκανε εξαιρετική ατομική ενέργεια, πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του και με ωραία κάθετη βρήκε τον Σλίβκα, εκείνος πέρασε τον Τσιντώτα και σε κενή εστία έκανε το 1-1 για την ομάδα του. Η ομάδα της Φθιώτιδας θα μπορούσε να φτάσει στην ολική ανατροπή στο 45+1 αλλά ο Μαρτίνεθ δεν κατάφερε να νικήσει τον αντίπαλο πορτιέρε.

Με δέκα ο Ατρόμητος αλλά είχε... Αντζιέλσκι
Στο δεύτερο μέρος δεν υπήρξε κάποια μεγάλη φάση όμως από το 60' και μετά, το ματς απέκτησε ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Στο 61' ο Αντζιέλσκι ήταν ο άνθρωπος που έβαλε ξανά σε θέση οδηγού τον Ατρόμητο.

Συγκεκριμένα, μετά από σέντρα του Κούντε, ο Βαλένσια πήρε την κεφαλιά, ο Κοσέλεφ απέκρουσε και ο έμπειρος φορ στο ριμπάουντ σκόραρε ανενόχλητος σε κενή εστία για το 2-1.

Ωστόσο η ηρεμία στον Ατρόμητο δεν κράτησε για πολύ καθώς οκτώ λεπτά μετά (69') ο Γιουμπιτάνα αντίκρισε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα για πάτημα στον Τζανετόπουλο και άφησε την ομάδα του δέκα παίκτες.

Αυτό, βέβαια δεν σταμάτησε τους γηπεδούχους, καθώς είχαν βρει ήδη δύο φορές δίχτυα με Βαλένσια (63') και Κεσχρίντα αλλά και στις δύο φορές είχε σηκωθεί το σημαιάκι για οφσάιντ.

Την τρίτη φορά που συνέβη, στο 81', το VAR είχε διαφορετική άποψη και εν τέλει το τέρμα του Αντζιέλσκι μέτρησε για το 3-1. Συγκεκριμένα ο Κουέν βρήκε εξαιρετικά τον Πολωνό φορ στην πλάτη της άμυνας, εκείνος πέρασε τον Κοσέλεφ και με πλασέ σημείωσε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα.

Η Λαμία προσπάθησε να ξαναμπεί στο ματς αλλά το γκολ του Σλίβκα στο 86' δεν μέτρησε μέσω του VAR λόγω του επιθετικού φάουλ στο κόρνερ. Έτσι το παιχνίδι ολοκληρώθηκε με τον Ατρόμητο να επιστρέφει στις νίκες μετά από επτά συνεχόμενα παιχνίδια.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Σάσα Ίλιτς): Τσιντώτας, Τσακμάκης, Τζαβέλλας, Αθανασίου (73’ Ντε Μποκ), Κεσριντά, Γκονθάλεθ, Κούντε (89’ Βρακάς), Καμαρά (58’ Κουέν), Γιουμπιτάνα, Βέργος (58’ Αντζιέλσκι), Βαλένσια (89’ Έρλινγκμαρκ)

ΛΑΜΙΑ (Λεωνίδας Βόκολος): Κοσέλεβ, Σιμόν, Παπαδόπουλος, Τζανετόπουλος, Σίντνεϊ, Νούνιες (65’ Νούνιες), Τζανδάρης, Σλίβκα, Καρλίτος (65’ Μάλτσι), Μαρτίνεθ (76’ Τόσιτς), Τσιλούλης (85’ Τσούκαλος).


Πηγή: www.gazzetta.gr 


Ειδήσεις σήμερα:

Αντιτρομοκρατική: Ο φάκελος που «πρόδωσε» τον στρατιωτικό - Τι ερευνούν οι αρχές

Κορινθία: Θα προσαχθεί για να δώσει DNA ο παλαιοχριστιανός - «Ο μόνος τρόπος για να ζήσουμε ήταν το βουνό»

Θεσσαλονίκη: Επεισόδια στην πορεία για τα Τέμπη - Βροχή από πέτρες και μολότοφ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης