Καμπράλ: «Δεν το σκέφτηκα δεύτερη φορά όταν άκουσα για το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού» - Βίντεο

Καμπράλ: «Δεν το σκέφτηκα δεύτερη φορά όταν άκουσα για το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού» - Βίντεο

Ο  εξτρέμ από το Πράσινο Ακρωτήρι έφτασε στην Ελλάδα και φωτογραφήθηκε με τη φανέλα της νέας του ομάδας

karbal
Στην Ελλάδα έφτασε ο Ζοβάνε Καμπράλ ο οποίος αποτελεί την 8η χειμερινή μεταγραφή του Ολυμπιακού

Ο 25χρονος εξτρέμ από το Πράσινο Ακρωτήρι ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις με την Εθνική ομάδα της χώρας του στο Κόπα Άφρικα και είναι πλέον στην διάθεση του Κάρλος Καρβαλιάλ για τους αγώνες του Ολυμπιακού. 

Ο Καμπράλ φωτογραφήθηκε με τη φανέλα του Ολυμπιακού στο Καραϊσκάκη και μίλησε για τη νέα σελίδα της καριέρας του. 


Κλείσιμο

Οι δηλώσεις του Καμπράλ στο Olympiacos TV 

«Είμαι πολύ ευτυχισμένος που βρίσκομαι εδώ. Νομίζω πως είναι μία όμορφη ευκαιρία για να δείξω τι ποδόσφαιρο μπορώ να παίξω. Ευχαριστώ πολύ τον Ολυμπιακό για την ευκαιρία που μου δίνει και θα δώσω ό,τι καλύτερο μπορώ για να βοηθήσω την ομάδα.

Δεν το σκέφτηκα δεύτερη φορά όταν άκουσα για το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού, γιατί παρακολουθώ εδώ και πολύ καιρό. Εδώ άλλωστε, αγωνίζονταν πολλοί Πορτογάλοι ποδοσφαιριστές και πέρασαν από εδώ σπουδαίοι διεθνείς.

6106235
6106232
6106226
6106229


Όταν μου έκαναν την πρόταση χάρηκα πολύ και βρίσκομαι εδώ για να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό. Μου αρέσει να σκοράρω, να δίνω ασίστ και να βοηθάω τους συμπαίκτες μου.

Θα προσπαθήσω να βοηθήσω την ομάδα όσο περισσότερο μπορώ κι ελπίζω στο τέλος της σεζόν να καταφέρουμε να πετύχουμε τον στόχο μας.

Υπάρχουν αυτή τη στιγμή στον Ολυμπιακό πολλοί παίκτες που παίζαμε ως αντίπαλοι στην Πορτογαλία και κάποιοι που γνώρισα στην ακαδημία της Σπόρτινγκ.

Χάρηκα πολύ που θα ερχόμουν σ' έναν σύλλογο όπου ανήκουν Πορτογάλοι ποδοσφαιριστές τους οποίους γνωρίζω. Αυτό με βοηθάει να προσαρμοστώ καλύτερα και νομίζω πως όλα θα πάνε καλά». 

Ποιος είναι ο Καμπράλ 

Ο 25χρονος εξτρέμ γεννήθηκε στις 14 Ιουνίου 1998 στο Πράσινο Ακρωτήρι και σε ηλικία 16 ετών εντάχθηκε στα τμήματα υποδομής της Sporting, προερχόμενος από την Grémio Nhagar της χώρας του. Αφού αγωνίστηκε στην U17, στην U19 και στη δεύτερη ομάδα της Sporting, πραγματοποίησε ντεμπούτο με την πρώτη ομάδα τον Οκτώβριο του 2017.

Τον Ιανουάριο του 2022 παραχωρήθηκε στη Lazio με τη μορφή δανεισμού και το ίδιο συνέβη τον Αύγουστο του 2023, στη Salernitana. Ο Καμπράλ έχει κάνει 107 συμμετοχές με τη Sporting, με απολογισμό 21 γκολ και 18 ασίστ. Εφέτος με τη Salernitana σε 13 συμμετοχές πέτυχε δύο τέρματα.

Είναι εννέα φορές διεθνής με το Πράσινο Ακρωτήρι, με το οποίο συμμετέχει στο εφετινό Κύπελλο Εθνών Αφρικής. Με τη Sporting έχει αγωνιστεί σε Champions League και Europa League, ενώ εφέτος έχει παίξει σε 13 ματς με τη Salernitana, εκ των οποίων τα 12 στη Serie A.



Ειδήσεις σήμερα:

«Ψάξτε το κινητό της κόρης μου για να μάθετε την αλήθεια» - Τι έγραφε στο σημείωμα ο αυτόχειρας πατέρας της 14χρονης

Θα μιλήσω στη Δικαιοσύνη και σε όσους έδωσαν έστω 1 ευρώ: Ο Πολυχρονόπουλος εμφανίστηκε με μπλούζα «ασταδιάλα»

Πέθανε ο εμβληματικός τροχονόμος της «Αγίας Βαρβάρας» Νίκος Κωτσάκης
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης