Australian Open: Ξημερώματα Δευτέρας η μάχη Τσιτσιπά - Μπερετίνι

Australian Open: Ξημερώματα Δευτέρας η μάχη Τσιτσιπά - Μπερετίνι

Στις 04:30 τα ξημερώματα της Δευτέρας θα κοντραριστούν στην Rod Laver Arena οι Στέφανος Τσιτσιπάς και Ματέο Μπερετίνι για τον 1ο γύρο του Australian Open

tsitsipas_open_
Οπως η Σάκκαρη έτσι και ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα παίξει το δεύτερο χρονικό ματς στην Rod Laver Arena, στην δεύτερη ημέρα του Australian Open.

Οι διοργανωτές ανακοίνωσαν το πρόγραμμα και της δεύτερης ημέρας, με τον Στέφανο να παίζει στις 04:30 τα ξημερώματα της Δευτέρας για την Ελλάδα κόντρα στον Ματέο Μπερετίνι.

Ενα δίδυμο με τελικούς σε grand slam που σίγουρα δεν θα περίμεναν να φτάσουν να παίζουν στον πρώτο γύρο μαζί. Ο λόγος που συμβαίνει αυτός είναι οι τραυματισμοί του Μπερετίνι πέρυσι που τον άφησαν πολύ πίσω στην παγκόσμια κατάταξη. Ερωτηματικό είναι και ο Στέφανος βέβαια λόγω του προβλήματος με την μέση του. Στο κεντρικό γήπεδο θα προηγηθεί το παιχνίδι της Γκοφ με την Σμλιέντοβα πριν του Τσιτσιπά με τον Μπερετίνι.

O νικητής θα αντιμετωπίσει τον αντίστοιχο του ζευγαριού Τόμπσον-Βούκιτς που αγωνίζονται αργότερα τη Δευτέρα στο Court 3.

Στο πρόγραμμα της Δευτέρας, ξεχωρίζει το ματς μεταξύ του Άλεξ ντε Μινόρ και του Μίλος Ράονιτς (10:00 ώρα Ελλάδος), όπως κι αυτό που ακολουθεί στο κεντρικό γήπεδο με τις Ναόμι Οσάκα και Καρολίν Γκαρσία (12:30).

Στα άλλα γήπεδα, πρεμιέρα θα κάνουν οι Μεντβέντεφ, Μάρεϊ και Βαβρίνκα, ενώ ενδιαφέρον θα έχει το ματς του Τιμ με τον Αλιασίμ.

Ειδήσεις σήμερα:

ΣΥΡΙΖΑ - «Καρφί» Κασσελάκη σε Πολάκη για τα ομόφυλα ζευγάρια - Όποιος διαφωνεί με τον γάμο και την τεκνοθεσία, να σηκωθεί - Δείτε βίντεο

Χιονοκαυγάδες μετεωρολόγων: Ο Μαρουσάκης απαντά στον Καλλιάνο - «Εγώ δεν είπα για χιονόστρωση»

Ιράν: Η στιγμή που ένοπλοι καταλαμβάνουν το ελληνόκτητο δεξαμενόπλοιο στον Κόλπο του Ομάν - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Best of Network

Δείτε Επίσης