Ο Παναθηναϊκός υπέστη βαριά ήττα στο Περιστέρι χάνοντας με 3-2 από τον Ατρόμητο παρότι προηγήθηκε με 1-0, πέφτοντας έτσι από την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.
Οι «πράσινοι» έκαναν πολλά αμυντικά λάθη και μάλιστα στο 3-1 ο επίσημος λογαριασμός της ΠΑΕ στο twitter έκανε λόγο για δώρο ενώ σχολίασε και την απόδοση του Αλμπέρτο Μπρινιόλι.
To tweet του ΠΑΟ μετά το 3-1
«64' 3-1 Νέο δώρο στον Ατρόμητο. Σε γρήγορη αντεπίθεση του Ατρομήτου γίνεται κάθετη πάσα του Έντερ στον Ρομπάιγ, ο Μπρινιόλι βγαίνει διστακτικά από την εστία του και ο Ρομπάιγ με «σκαφτό» πλασέ σκοράρει».
Στο ηφαιστειακό κόσμημα του Αιγαίου, συνεχίστηκε το τριήμερο 29-31 Μαΐου το φετινό (2026) πρόγραμμα Plastic Free Greece, καταγράφοντας μια εντυπωσιακή συγκομιδή απορριμμάτων που ξεπέρασε τα 420 κιλά.
Οι δασικές πυρκαγιές αποτελούν πλέον μια πραγματικότητα που απαιτεί διαφορετική προετοιμασία. Η πρόληψη, η σωστή ενημέρωση και η ασφαλιστική προστασία συνθέτουν σήμερα μια νέα κουλτούρα ανθεκτικότητας.
Με περισσότερες από 15 αναχωρήσεις καθημερινά, ταξιδεύεις γρήγορα και άνετα από τον Πειραιά προς Αίγινα, Αγκίστρι, Πόρο, Ύδρα, Σπέτσες, Ερμιόνη και Πόρτο Χέλι