Γιάννης Αντετοκούνμπο: Διαστημική εμφάνιση με 64 πόντους σε 37 λεπτά - Δείτε το ιστορικό ρεκόρ στο 140-126 με τους Πέισερς

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Διαστημική εμφάνιση με 64 πόντους σε 37 λεπτά - Δείτε το ιστορικό ρεκόρ στο 140-126 με τους Πέισερς

Ασταμάτητος ο Γιάννης Αντετοκούνμπο με 20/25 δίποντα, 24/32 βολές, 14 ριμπάουντ, 3 ασίστ, 4 κλεψίματα και μία τάπα

giannis-antetokounmpo
Κανείς δεν μπορούσε να σταματήσει τον Γιάννη Αντετοκούνμπο τα ξημερώματα της Πέμπτης με τον Giannis να βλέπει το καλάθι σαν... βαρέλι. Ο Έλληνας σταρ σταμάτησε στους 64 πόντους κόντρα στους Πέισερς και οδήγησε το Μιλγουόκι σε μια εντυπωσιακη νίκη με 140-126.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cxnruxjx4d4p)


Αυτή η επίδοση είναι και ρεκόρ καριέρας, με τον Greek Freak να τρελαίνει κόσμο με τα όσα έκανε στο παρκέ. Συνολικά ο Γιάννης έμεινε στο παρκέ 37 λεπτά και τελείωσε με 64 πόντους, 20/28 δίποντα και 24/32 βολές. Ασύλληπτα ποσοστά στα δίποντα που δείχνουν πως ήταν ο κυρίαρχος του παιχνιδιού.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cxnruxk3dbw9)


Επιπλέον είχε 14 ριμπάουντ, 3 ασίστ, 4 κλεψίματα και μία τάπα, προσφέροντας πολύτιμες λύσεις στην ομάδα του. Με αυτόν τον τρόπο τα ελάφια απάντησαν στην Ιντιάνα για τον αποκλεισμό στα ημιτελικά του In-Season Tournament.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cxns5vwuq1cx)
Κλείσιμο


Φυσικά αυτοί οι 64 πόντοι είναι franchise record, αφού το προηγούμενο άνηκε στον Μάικλ Ρεντ με 57 πόντους. Δεν μπορούσε να σταματήσει με τίποτα ο Γιάννης.

EVERY POINT From Giannis Antetokounmpo's HISTORIC Performance! | December 13, 2023


Στο ματς παραλίγο να έχουμε σύρραξη, μετά από σκληρό φάουλ του Νέσμιθ στον Αντετοκούνμπο και τον Πόρτις να γίνεται έξαλλος με τον αντίπαλο του. Ωστόσο η... φωτιά έσβησε γρήγορα,

Σημαντική νίκη και για τον Λίλαρντ, ο οποίος πλέον ανήκει στο TOP 5 των κορυφαίων τριποντέρ στην ιστορία του ΝΒΑ. Ο Dame είχε 21 πόντους, 6 ασίστ και 4 ριμπάουντ κόντρα στους Πέισερς, αλλά δεν γινόταν να κλέψει τη δόξα του Γιάννη.

Milwaukee Bucks vs Indiana Pacers Full Game Highlights | Dec 13 | 2024 NBA Season


Από την πλευρά των ηττημένων ο Χαλιμπέρτον είχε 22 πόντους, 5 ριμπάουντ και 7 ασίστ, ενώ ο Τέρνερ ακολούθησε με 22 πόντους και 9 ριμπάουντ.

Στο 17-7 ανέβηκαν οι Μπακς, ενώ στο 13-9 έπεσαν οι Πέισερς στην Ανατολή. Με 7/37 τρίποντα σούταραν τα ελάφια, ωστόσο το ρεσιτάλ του Γιάννη Αντετοκούνμπο δεν άφησε να... φανεί, αφού έκανε ότι ήθελε με τα... όργια του στα δίποντα και στις βολές.

Τα δωδεκάλεπτα: 36-33, 70-63, 101-94, 140-126

Βίντεο: Έπεσαν «ψιλές» μετά από σκληρό φάουλ στον Αντετοκούνμπο από παίχτη των Πέισερς

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έδωσε το δικό του show κόντρα στους Πέισερς και οδήγησε τους Μπακς στη νίκη σε μια βραδιά με ρεκόρ καριέρας, αφού σταμάτησε στους 64 πόντους.

Πάντως τα πράγματα δεν ήταν ήρεμα. Ο Νέσμιθ κατέβασε τον Γιάννη με σκληρό φάουλ στο 104-96, κάτι που παραλίγο να φέρει σύρραξη.

Η κίνηση του παίχτη των Πέισερς έκανε έξαλλο τον Μπόμπι Πόρτις, ο οποίος δεν γινόταν να ηρεμήσει με τίποτα με την ενέργεια του αντιπάλου του. Το ίδιο και ο Καμ Πέιν που.... τρελάθηκε.

Πάντως η... φωτιά έσβησε γρήγορα με την επέμβαση των ψυχραιμότερων.

Δείτε το φάουλ και την ένταση που ακολούθησε στο Μπακς-Πέισερς

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cxntfosw6081)


Βίντεο: Έξαλλος ο Αντετοκούνμπο με τους Πέισερς, τα έψαλε στον Χαλιμπέρτον - Του πήραν τη μπάλα μετά το ρεκόρ

Έξαλλος ήταν με τους Ιντιάνα Πέισερς ο Γιάννης Αντετοκούνμπο με τη λήξη του ματς στο οποίο έκανε ρεκόρ καριέρας με 64 πόντους.

Αιτία η κίνηση ενός εκ των βοηθών του προπονητή των Πέισερς να πάρει τη μπάλα του αγώνα, η οποία θα έπρεπε να πάει στον Αντετοκούνμπο για το μοναδικό ρεκόρ που πέτυχε.

Αρχικά ο Greek Freak πήγε στον πάγκο της Ιντιάνα για εξηγήσεις, στη συνέχεια έφυγε... σφαίρα για τα αποδυτήρια και όταν η αναζήτησή του δεν είχε αποτέλεσμα, άρχισε να «ψέλνει» τον Χαλιμπέρτον των Πέισερς φωνάζοντας «πού είναι η μπάλα;»

Giannis GOES OFF on Tyrese Haliburton & the Pacers after the game 😳


Ο Αντετοκούνμπο σχολίασε την κίνηση των Πέισερς και στις δηλώσεις του μετά το ματς.

«Δεν έχω ιδέα αν έχω τη μπάλα του αγώνα, ξέρω πώς ήταν το συναίσθημα της μπάλας με την οποία έπαιξα απόψε και ξέρω ότι μέσα υπάρχει μία καινούργια μπάλα. Θα την δώσω στη μητέρα μου. Δεν το έχω ξαναδεί αυτό που έγινε απόψε. Δεν ξέρω πώς γίνεται, ο Λίλαρντ είναι πέμπτος στα τρίποντα, εγώ έβαλα 64, έπρεπε να έχουμε τη μπάλα. Δεν νομίζω ότι είναι δίκαιο αυτό που έγινε, αλλά το καταλαβαίνω ότι θέλεις τη μπάλα από τον πρώτο σου πόντο στο NBA» είπε αρχικά ο Giannis.



Όσο για το ρεκόρ καριέρας είπε ότι «δεν πίστεψα ότι θα πετύχω 64 πόντους. Απλώς έπαιξα. Είδα κάθε φάση ξεχωριστά. Κάποιες φορές ξεκινάς χαλαρός , κάποιες φορές τελειώνεις χαλαρά. Δεν είχα σκεφτεί ποτέ ένα τέτοιο ρεκόρ, προσπαθώ να μην βάζω τέτοια πίεση στον εαυτό μου. Ο προπονητής μου είπε ότι ήμουν δύο πόντους μακριά από το ρεκόρ και εντυπωσιάστηκα».

«Είναι σπουδαίο συναίσθημα, αλλά το αφήνω πίσω. Ελπίζω ότι θα έχω κι άλλες τέτοιες στιγμές στο μέλλον. Ελπίζω το αποψινό ματς να μας προετοιμάσει για το μέλλον. Οι Πέισερς μας προετοιμάζουν με τη σκληράδα τους. Αντιαθλητικό πάνω στον Χαλιμπάρτον, αντιαθλητικό που δέχθηκα, είχε άρωμα playoffs αυτό το ματς. Δεν θέλαμε να χάσουμε τρίτο σερί αγώνα από την Ιντιάνα» κατέληξε ο Έλληνας σούπερ σταρ του ΝΒΑ.

Πηγή: gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Έκλεψαν δεκάδες εκατομμύρια από το Δημόσιο μέσω ΦΠΑ - Κατασχέθηκαν πιστόλια, καραμπίνες και supercars

ΗΠΑ: Η Βουλή ενέκρινε έρευνα σε βάρος του Μπάιντεν

Champions League: Η Παρί πήρε πρόκριση θρίλερ, η Μίλαν πέταξε εκτός Ευρώπης τη Νιούκαστλ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης