Αιτία η κίνηση ενός εκ των βοηθών του προπονητή των Πέισερς να πάρει τη μπάλα του αγώνα, η οποία θα έπρεπε να πάει στον Αντετοκούνμπο για το μοναδικό ρεκόρ που πέτυχε.
Αρχικά ο Greek Freak πήγε στον πάγκο της Ιντιάνα για εξηγήσεις, στη συνέχεια έφυγε... σφαίρα για τα αποδυτήρια και όταν η αναζήτησή του δεν είχε αποτέλεσμα, άρχισε να «ψέλνει» τον Χαλιμπέρτον των Πέισερς φωνάζοντας «πού είναι η μπάλα;»
Ο Αντετοκούνμπο σχολίασε την κίνηση των Πέισερς και στις δηλώσεις του μετά το ματς.
«Δεν έχω ιδέα αν έχω τη μπάλα του αγώνα, ξέρω πώς ήταν το συναίσθημα της μπάλας με την οποία έπαιξα απόψε και ξέρω ότι μέσα υπάρχει μία καινούργια μπάλα. Θα την δώσω στη μητέρα μου. Δεν το έχω ξαναδεί αυτό που έγινε απόψε. Δεν ξέρω πώς γίνεται, ο Λίλαρντ είναι πέμπτος στα τρίποντα, εγώ έβαλα 64, έπρεπε να έχουμε τη μπάλα. Δεν νομίζω ότι είναι δίκαιο αυτό που έγινε, αλλά το καταλαβαίνω ότι θέλεις τη μπάλα από τον πρώτο σου πόντο στο NBA» είπε αρχικά ο Giannis.
"I have a ball but I don't know if it's the game ball. It doesn't feel like the game ball to me."
Όσο για το ρεκόρ καριέρας είπε ότι «δεν πίστεψα ότι θα πετύχω 64 πόντους. Απλώς έπαιξα. Είδα κάθε φάση ξεχωριστά. Κάποιες φορές ξεκινάς χαλαρός , κάποιες φορές τελειώνεις χαλαρά. Δεν είχα σκεφτεί ποτέ ένα τέτοιο ρεκόρ, προσπαθώ να μην βάζω τέτοια πίεση στον εαυτό μου. Ο προπονητής μου είπε ότι ήμουν δύο πόντους μακριά από το ρεκόρ και εντυπωσιάστηκα».
«Είναι σπουδαίο συναίσθημα, αλλά το αφήνω πίσω. Ελπίζω ότι θα έχω κι άλλες τέτοιες στιγμές στο μέλλον. Ελπίζω το αποψινό ματς να μας προετοιμάσει για το μέλλον. Οι Πέισερς μας προετοιμάζουν με τη σκληράδα τους. Αντιαθλητικό πάνω στον Χαλιμπάρτον, αντιαθλητικό που δέχθηκα, είχε άρωμα playoffs αυτό το ματς. Δεν θέλαμε να χάσουμε τρίτο σερί αγώνα από την Ιντιάνα» κατέληξε ο Έλληνας σούπερ σταρ του ΝΒΑ.
Με την υπηρεσία Nexi DCC (Δυναμική Μετατροπή Νομίσματος), οι επιχειρήσεις κερδίζουν περισσότερα από τις πληρωμές με διεθνείς κάρτες, δίνοντας στους επισκέπτες τη δυνατότητα να πληρώνουν στο νόμισμά τους.
Η Flora Food Greece συνεχίζει για δεύτερη χρονιά το πρόγραμμα «Μεγάλη Αγκαλιά», προσφέροντας ουσιαστική υποστήριξη σε περισσότερες από 500 ανάδοχες οικογένειες που ανοίγουν το σπίτι και την καρδιά τους στα παιδιά που το έχουν ανάγκη
Κι αν ο τρόπος που κάνεις τις αγορές σου μπορούσε να προσαρμόζεται στη ζωή σου και όχι το αντίστροφο; Μια νέα πρόταση έρχεται να αλλάξει τον τρόπο που αντιλαμβάνεσαι την ευελιξία στις αγορές και σου δίνει την ευκαιρία να αγοράσεις αυτό που ταιριάζει και ανταποκρίνεται στις δυνατότητες σου.