Γιάννης Αντετοκούνμπο: Έξαλλος με τους Πέισερς, τα έψαλε στον Χαλιμπέρτον - Του πήραν τη μπάλα μετά το ρεκόρ

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Έξαλλος με τους Πέισερς, τα έψαλε στον Χαλιμπέρτον - Του πήραν τη μπάλα μετά το ρεκόρ

«Εγώ έβαλα 64, έπρεπε να έχουμε τη μπάλα» είπε στις δηλώσεις του μετά τον αγώνα

antetokounmpo-haliberton
Έξαλλος ήταν με τους Ιντιάνα Πέισερς ο Γιάννης Αντετοκούνμπο με τη λήξη του ματς στο οποίο έκανε ρεκόρ καριέρας με 64 πόντους.

Αιτία η κίνηση ενός εκ των βοηθών του προπονητή των Πέισερς να πάρει τη μπάλα του αγώνα, η οποία θα έπρεπε να πάει στον Αντετοκούνμπο για το μοναδικό ρεκόρ που πέτυχε.

Αρχικά ο Greek Freak πήγε στον πάγκο της Ιντιάνα για εξηγήσεις, στη συνέχεια έφυγε... σφαίρα για τα αποδυτήρια και όταν η αναζήτησή του δεν είχε αποτέλεσμα, άρχισε να «ψέλνει» τον Χαλιμπέρτον των Πέισερς φωνάζοντας «πού είναι η μπάλα;»

Giannis GOES OFF on Tyrese Haliburton & the Pacers after the game 😳
Κλείσιμο


Ο Αντετοκούνμπο σχολίασε την κίνηση των Πέισερς και στις δηλώσεις του μετά το ματς.

«Δεν έχω ιδέα αν έχω τη μπάλα του αγώνα, ξέρω πώς ήταν το συναίσθημα της μπάλας με την οποία έπαιξα απόψε και ξέρω ότι μέσα υπάρχει μία καινούργια μπάλα. Θα την δώσω στη μητέρα μου. Δεν το έχω ξαναδεί αυτό που έγινε απόψε. Δεν ξέρω πώς γίνεται, ο Λίλαρντ είναι πέμπτος στα τρίποντα, εγώ έβαλα 64, έπρεπε να έχουμε τη μπάλα. Δεν νομίζω ότι είναι δίκαιο αυτό που έγινε, αλλά το καταλαβαίνω ότι θέλεις τη μπάλα από τον πρώτο σου πόντο στο NBA» είπε αρχικά ο Giannis.



Όσο για το ρεκόρ καριέρας είπε ότι «δεν πίστεψα ότι θα πετύχω 64 πόντους. Απλώς έπαιξα. Είδα κάθε φάση ξεχωριστά. Κάποιες φορές ξεκινάς χαλαρός , κάποιες φορές τελειώνεις χαλαρά. Δεν είχα σκεφτεί ποτέ ένα τέτοιο ρεκόρ, προσπαθώ να μην βάζω τέτοια πίεση στον εαυτό μου. Ο προπονητής μου είπε ότι ήμουν δύο πόντους μακριά από το ρεκόρ και εντυπωσιάστηκα».

«Είναι σπουδαίο συναίσθημα, αλλά το αφήνω πίσω. Ελπίζω ότι θα έχω κι άλλες τέτοιες στιγμές στο μέλλον. Ελπίζω το αποψινό ματς να μας προετοιμάσει για το μέλλον. Οι Πέισερς μας προετοιμάζουν με τη σκληράδα τους. Αντιαθλητικό πάνω στον Χαλιμπάρτον, αντιαθλητικό που δέχθηκα, είχε άρωμα playoffs αυτό το ματς. Δεν θέλαμε να χάσουμε τρίτο σερί αγώνα από την Ιντιάνα» κατέληξε ο Έλληνας σούπερ σταρ του ΝΒΑ.

Ειδήσεις σήμερα:

Διαστημικός Αντετοκούνμπο με 64 πόντους σε 35 λεπτά - Δείτε το ιστορικό ρεκόρ στο 140-126 με τους Πέισερς

Τις φωτογραφίες των 5 που έκλεβαν ηλικιωμένους παριστάνοντας τους υπαλλήλους της ΔΕΗ έδωσε η ΕΛΑΣ - Είχαν λεία €190.000

Μετά το «μπλόκο» στην Αλβανία έρχεται η μάχη για τον ευρωπαϊκό προϋπολογισμό - Η γραμμή Μητσοτάκη στις Βρυξέλλες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης