Γκάβι: Tον έβαλαν να παίξει ενώ είχε τραυματιστεί στο ίδιο γόνατο - Ετοιμάζει επίσημη καταγγελία η Μπαρτσελόνα

Γκάβι: Tον έβαλαν να παίξει ενώ είχε τραυματιστεί στο ίδιο γόνατο - Ετοιμάζει επίσημη καταγγελία η Μπαρτσελόνα

Ο τραυματισμός του Γκάβι έχει προκαλέσει μεγάλη αναστάτωση στο στρατόπεδο της Μπαρτσελόνα, με τα Μέσα της χώρας να τονίζουν ότι οι «μπλαουγκράνα» σκέφτονται σοβαρά να οδηγήσουν στα άκρα τις σχέσεις τους με την ομοσπονδία

gavi
Η ατυχία χτύπησε την πόρτα του Γκάβι στο παιχνίδι της Ισπανίας με τη Γεωργία. Ένα εντελώς αδιάφορο παιχνίδι, καθώς και οι δυο ομάδες γνώριζαν τη μοίρα τους πριν την έναρξη του αγώνα.

Ο τεχνικός της εθνικής ομάδας της Ισπανίας, Ντε Λα Φουέντε, επέλεξε να δώσει φανέλα βασικού, στον Γκάβι, σε ένα ακόμα παιχνίδι. Πριν καν ξεκινήσει η αναμέτρηση, επικρατούσε μια έντονη γκρίνια στη Βαρκελώνη, καθώς άπαντες προσπαθούσαν να καταλάβουν τον λόγο για τον οποίο ο 19χρονος δεν ξεκουράστηκε σε ένα παιχνίδι χωρίς καμία απολύτως σημασία.

Η μοίρα «έπαιξε» στον Γκάβι πολύ άσχημο παιχνίδι, καθώς στο πρώτο ημίχρονο τραυματίστηκε πολύ σοβαρά στο γόνατο, με τις πρώτες εκτιμήσεις να δείχνουν ότι έχει υποστεί ολική ρήξη στο δεξί του γόνατο.

Κλείσιμο


Μια εξέλιξη που έχει εξοργίσει τους ανθρώπους της Μπαρτσελόνα. Σύμφωνα μάλιστα με την «Diario AS», οι «μπλαουγκράνα» σκέφτονται σοβαρά να οδηγήσουν στα άκρα τις σχέσεις τους με την ομοσπονδία της Ισπανίας, καθώς εξετάζουν το ενδεχόμενο να καταγγείλουν την RFEF.

Ο Τζουάν Λαπόρτα, φέρεται να θέλει να αναλάβει ο ίδιος την υπόθεση, καθώς αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ένας ποδοσφαιριστής της Μπαρτσελόνα, δέχεται άσχημη διαχείριση από την εθνική ομάδα της Ισπανίας.

Τη σεζόν 2020/21, ο Πέδρι υποχρεώθηκε να παίξει περισσότερα από 70 επίσημα παιχνίδια με την Μπαρτσελόνα και την Ισπανία, δίνοντας το «παρών» τόσο στο Euro, όσο και στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Μάλιστα, στο Τόκιο, προπονητής της «ρόχα» ήταν ο Ντε Λα Φουέντε.

Παράλληλα, πριν από περίπου έναν μήνα, η Μπαρτσελόνα είχε μια διαμάχη με την ομοσπονδία λόγω του Γιαμάλ, καθώς παρότι ο 16χρονος ήταν τραυματίας, η Ισπανία τον κάλεσε κανονικά για τα παιχνίδια των προκριματικών.

Σύμφωνα με τα ισπανικά Μέσα, ο Γκάβι θα περάσει σήμερα από τον οριστικό έλεγχο, καθώς αναμένεται να τον εξετάσουν οι άνθρωποι της Μπαρτσελόνα, με τα αποτελέσματα ωστόσο να είναι αναμενόμενα. Στο στρατόπεδο των «μπλαουγκράνα» επικρατεί θυμός με τον Ντε Λα Φουέντε, καθώς ο ομοσπονδιακός τεχνικός επέλεξε να δώσει φανέλα βασικού στον Γκάβι σε ένα αδιάφορο παιχνίδι, το οποίο δεν είχε καμία απολύτως σημασία.

Πηγή: gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης