Σκηνικό τρόμου στην Σιέρα Λεόνε με εισβολείς οπαδούς να προσπαθούν να χτυπήσουν τον Σαλάχ - Δείτε βίντεο

Σκηνικό τρόμου στην Σιέρα Λεόνε με εισβολείς οπαδούς να προσπαθούν να χτυπήσουν τον Σαλάχ - Δείτε βίντεο

Η Αίγυπτος επικράτησε με 2-0 στην έδρα της Σιέρα Λεόνε, ωστόσο ο αγώνας σημαδεύτηκε από την εισβολή οπαδών της γηπεδούχου ομάδας που είχαν ως στόχο τον άσο της Λίβερπουλ

Sallah1
Απίστευτες σκηνές εκτυλίχθηκαν λίγο πριν το φινάλε του αγώνα Σιέρα Λεόνε-Αίγυπτος για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2026 της Αφρικανικής Ζώνης.

Η Αίγυπτος επικράτησε με 2-0 με δύο γκολ του Τρεζεγκέ (μετά από ασίστ του Μοχάμεντ Σαλάχ), ωστόσο στο 89' ο αγώνας διεκόπη μετά από εισβολή οπαδών των γηπεδούχων οι οποίοι προσπάθησαν να φτάσουν στον ποδοσφαιριστή της Λίβερπουλ.

Αρχικά δημιουργήθηκε η αίσθηση ότι θέλουν να τον αγκαλιάσουν, όπως φαίνεται και στη φωτό με τον οπαδό που φορά φανέλα της Λίβερπουλ και πέφτει στα πόδια του, καθώς ο Αιγύπτιος είναι ίνδαλμα σε όλες τις αφρικανικές χώρες.

Salah4


Ωστόσο ορισμένοι από τους εισβολείς έδειχναν να είναι ιδιαίτερα εκνευρισμένοι από την ήττα της ομάδας τους και η διάθεση τους μόνο φιλική δεν ήταν για να υπάρξει η παρέμβαση των σεκιούριτι, αλλά και των συμπαικτών του Σαλάχ που απέτρεψαν τα χειρότερα!


Salah5



Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης