Σάσα Βεζένκοβ: Τα δύο σημαντικά τρίποντα στη νίκη των Κινγκς κόντρα στους Θάντερ - Δείτε βίντεο

Σάσα Βεζένκοβ: Τα δύο σημαντικά τρίποντα στη νίκη των Κινγκς κόντρα στους Θάντερ - Δείτε βίντεο

Τα λίγα λεπτά που πέρασε στο παρκέ έδειξε σε καλή κατάσταση, βάζοντας και αυτός το λιθαράκι του στην νίκη του Σακραμέντο

vezenkov
Ο Σάσα Βεζένκοβ είχε μία ενθαρρυντική επιστροφή στο ροτέισον των Κινγκς στην νίκη επί των Θάντερ (105-98), δείχνοντας στον Μάικ Μπράουν ότι είναι έτοιμος όποτε του ζητηθεί.

Δύο ημέρες μετά το πρώτο DNP της καριέρας του στο NBA, ο Βούλγαρος φόργουορντ πέρασε άλλα 34 αγωνιστικά λεπτά στον πάγκο στο ματς με τους Θάντερ. Όταν ωστόσο πέρασε στο παρκέ έδειξε σε καλή κατάσταση, βάζοντας και αυτός το λιθαράκι του στην νίκη του Σακραμέντο.

Με τους Κινγκς να σουτάρουν άσχημα από την περιφέρεια (έκλεισαν το ματς με 13/47 τρίποντα, δηλαδή 27.7%), ο Βεζένκοβ μπήκε να ανοίξει το παρκέ για τους συμπαίκτες του και αυτό ακριβώς έκανε, ευστοχώντας σε δύο σημαντικά τρίποντα στην 4η περίοδο.

Το πρώτο - το οποίο ήταν buzzer-beater - το σημείωσε από την αριστερή γωνία με 10 λεπτά και 32 δευτερόλεπτα να μένουν για το τέλος του αγώνα έπειτα από ασίστ του Ντομάντας Σαμπόνις, κάνοντας το σκορ 81-73:
Κλείσιμο

Το δεύτερο το σημείωσε με περίπου 8 λεπτά να μένουν για το φινάλε - πάλι από ασίστ του Σαμπόνις - σκοράροντας αυτή την φορά από την δεξιά γωνία, κάνοντας το σκορ 91-80:

Για την ιστορία, ο απολογισμός του Βεζένκοβ ήταν τελικά 6 πόντοι με 2/3 τρίποντα, 1 ριμπάουντ, 1 κλέψιμο, 1 φάουλ και +5 στο σύστημα +/- σε 8 λεπτά και 24 δευτερόλεπτα συμμετοχής.



Ειδήσεις σήμερα:

Στους 300 της Κεντρικής Επιτροπής η τύχη του ΣΥΡΙΖΑ: Επιμένει για δημοψήφισμα ο Κασσελάκης παρά τις αντιδράσεις

Τα δύο ερωτήματα που θα ρίξουν φως στη δολοφονία της 23χρονης Φαίης

Νέο έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ: Καταιγίδες και σήμερα - Δεύτερος γύρος κακοκαιρίας από Κυριακή
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης