Ρόκετς - Κινγκς 122-97: Συντριβή του Σακραμέντο στο Χιούστον, στα... ρηχά ο Βεζένκοφ

Ρόκετς - Κινγκς 122-97: Συντριβή του Σακραμέντο στο Χιούστον, στα... ρηχά ο Βεζένκοφ

Με τον Σάσα Βεζένκοφ να μένει στα... ρηχά, οι Σακραμέντο Κινγκς γνώρισαν για δεύτερη συνεχόμενη φορά την ήττα στο Χιούστον από τους Ρόκετς με 122-97

vezenkov-kings
Δεν ξεκίνησαν με τον καλύτερο τρόπο τα πράγματα για τον Σάσα Βεζένκοφ στο ΝΒΑ. Ούτε όσον αφορά την ομάδα του καθώς οι Κινγκς μετράνε τρεις σερί ήττες στο πρωτάθλημα με αποτέλεσμα να βρεθούν στο 2-4, αλλά ούτε και για τον ίδιο ο οποίος δεν μπόρεσε να κάνει αισθητή την παρουσία του στο δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι της ομάδας του στο Χιούστον.

Η ομάδα του Σακραμέντο που στερήθηκε και πάλι τις υπηρεσίες του Ντε'Ααρον Φοξ γνώρισε βαριά ήττα από τους Ρόκετς με 122-97 (με τη διαφορά να φτάνει και στο +37 για τους γηπεδούχους 97-60 στο τέλος της 3ης περιόδου) και ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού αγωνίστηκε 12 λεπτά χωρίς να γίνει παράγοντας του αγώνα.

Συγκεκριμένα έμεινε στους 2 πόντους έχοντας 1/1 δίποντο, 0/3 τρίποντα και 1 ασίστ. Με εξαίρεση τον Πετρούσεφ, αγωνίστηκαν οι υπόλοιποι 14 παίκτες των Κινγκς, δείγμα και ότι από ένα σημείο και μετά το παιχνίδι είχε... ολοκληρωθεί υπέρ του Χιούστον.

Για το Σακραμέντο, ο Κίον Έλις ήταν πρώτος σκόρερ με 15 πόντους, ενώ οι Χουέρτερ και Μάρεϊ πρόσθεσαν από 13 και 12 πόντους αντίστοιχα. Για τους νικητές Ρόκετς οι οποίοι έφτασαν στο 3-3 ρεκόρ έχοντας 3-1 στην έδρα τους, ο Τζέιλεν Γκριν πέτυχε 23 πόντους, ενώ πολύ καλό ματς έκανε ο Αλπερέν Σεγκούν με 17 πόντους, 12 ασίστ και 8 ριμπάουντ.

Κλείσιμο
Sacramento Kings vs Houston Rockets Full Game Highlights | Nov 6 | 2024 NBA Season


Τα δωδεκάλεπτα: 32-22, 67-42, 97-60, 122-97

Πηγή: gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Διπλό μήνυμα Μητσοτάκη στις εκδηλώσεις για Γιαννάκου, Σημίτη - Ποιοι έδωσαν το «παρών»

Οι βουλευτές που αξιοποίησαν το ράλι στις τιμές των ακινήτων - Τι έδειξαν τα Πόθεν Έσχες

Βίντεο: Η τρομακτική στιγμή που 23χρονη κινηματογραφεί τον φίλο της να την πυροβολεί
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης