O Τσιτσιπάς εξήγησε γιατί υπέγραψε αυτόγραφα μετά την ήττα: «Με θαυμάζουν τα παιδιά, ελπίζω να έκανα τον κόσμο χαρούμενο»

O Τσιτσιπάς εξήγησε γιατί υπέγραψε αυτόγραφα μετά την ήττα: «Με θαυμάζουν τα παιδιά, ελπίζω να έκανα τον κόσμο χαρούμενο»

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς αν και ηττήθηκε από το Νο128 κόσμου στο US Open έμεινε στο κορτ και υπέγραψε δεκάδες αυτόγραφα

tsioys
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς αποκλείστηκε με 3-2 σετ από το 128 κόσμου, τον Ντόμινικ Στρίκερ, αποχαιρέτησε από τον 2ο γύρο το US Open, αλλά μετά το παιχνίδι έμεινε στο κορτ για να υπογράψει αυτόγραφα. 

Συνήθως οι αθλητές που χάνουν φεύγουν... τρέχοντας για τα αποδυτήρια αλλά ο Έλληνας τενίστας έκανε τη διαφορά. 



Κλείσιμο
Εν συνεχεία στη συνέντευξη Τύπου ρωτήθηκε για αυτή την κίνησή του και εξήγησε: 

«Δεν είναι εύκολο να μείνεις εκεί. Είδα τα μικρά παιδιά, τα πρόσωπά τους με άγγιξαν την καρδιά μου γιατί ήμουν κι εγώ κάποτε στη θέση τους, είχα παίκτες που θαύμαζα. Τώρα θεωρώ τα παιδιά θαυμάζουν εμένα, όχι όσο τον Ρότζερ, τον Ράφα και τον Νόβακ, αλλά είμαι κάπου στους... αναπληρωματικούς. Έπρεπε να το κάνω και ένιωσα καλά. Μέσα μου, το πρώτο πράγμα που ήθελα να κάνω ήταν να φύγω από το court, να καθαρίσω το μυαλό μου, αλλά έπρεπε να το κάνω. Κι ελπίζω να έκανα τον κόσμο χαρούμενο».

Για τον αποκλεισμό του είπε: «Το σερβίς του ήταν μεγάλο όπλο και τον βοήθησε πολύ. Είναι χαλαρός και μπορεί να βγάλει μεγάλα σερβίς. Δυσκολεύτηκα με την κίνησή μου σήμερα, ήταν το βασικό θέμα στην εμφάνισή μου.

Δεν ήταν καθόλου καλή η κίνηση. Παρόλο που στο προηγούμενο ματς η κίνηση και το footwork ήταν καλά. Δεν μπόρεσα να τα φέρω και στον σημερινό αγώνα και να είμαι σταθερός. Ήμουν εκτός ισορροπίας, με έπιανε στο λάθος πόδι πολλές φορές. Το court ήταν λίγο πιο γρήγορο από το Armstrong, αλλά αυτό δεν αποτελεί δικαιολογία. Νομίζω ότι κάποιες φορές είχα την ευκαιρία να χτυπήσω την μπάλα, να πάω για περισσότερα, αλλά έφευγε πιο γρήγορα και με έβγαζε εκτός ισορροπίας, χτύπησα με το frame μερικές φορές». 




Ειδήσεις σήμερα:

Πώς έγινε η τραγωδία με τον 3χρονο που πνίγηκε από σταφύλι στην Τήνο: «Ήρθε στο Κέντρο Υγείας χωρίς αναπνοή»

Νέες ταυτότητες: Έτσι θα είναι η μπροστά και πίσω όψη – Ποια στοιχεία θα αναγράφουν

Άγιος Παντελεήμονας: Το αυτοκίνητο πρόδωσε τον 19χρονο που συνελήφθη για τους πυροβολισμούς - Είχε ληστέψει 14χρονους
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης