Ρουμπιάλες: Η ισπανική δικαιοσύνη ξεκινά έρευνα για πιθανή τέλεση σεξουαλικού εγκλήματος

Ρουμπιάλες: Η ισπανική δικαιοσύνη ξεκινά έρευνα για πιθανή τέλεση σεξουαλικού εγκλήματος

Με επίσημη ανακοίνωση της ισπανικής εισαγγελίας έγινε γνωστό πως ξεκίνησε ανακριτική διαδικασία για τις καταγγελίες εις βάρους του προέδρου της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας

Rubiales_28_08_2023
Μορφή χιονοστιβάδας παίρνουν οι εξελίξεις για το θέμα του Λουίς Ρουμπιάλες, ο οποίος αφού αρνήθηκε να παραιτηθεί από τη θέση του προέδρου της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας μετά την κατακραυγή για το φιλί που έδωσε στην Τζένι Ερμόσο κατά τη διάρκεια της απονομής στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου γυναικών, βλέπει τον κλοιό να στενεύει ασφυκτικά γύρω του.

Μία ημέρα μετά την ανακοίνωση της FIFA ότι του απαγορεύει την οποιαδήποτε ενασχόληση με το ποδόσφαιρο (και το να έρθει σε επαφή με την Ερμόσο) για τους επόμενους τρεις μήνες (όσο θα διαρκέσει η διερρεύνηση της υπόθεσης) στο.. . κάδρο μπήκε και η ισπανική δικαιοσύνη.

Με ανακοίνωση της η Εισαγγελία της ιβηρικής χώρας ενημέρωσε πως ξεκίνησε ανακριτική διαδικασία προκειμένου να διαπιστωθεί εάν ο Ρουμπιάλες προέβη στο αδίκημα της σεξουαλικής επίθεσης, μετά τις δημόσιες δηλώσεις της Τζένι Ερμόσο ότι το φιλί δεν ήταν συναινετικό.

Παρόλο που υπάρχουν τρεις καταγγελίες απο ποδοσφαιρικούς φορείς και γυναικείες οργανώσεις τα χέρια της ισπανικής δικαιοσύνης είναι δεμένα καθώς μόνο αν η ίδια η Ερμόσο προβεί σε καταγγελία μπορεί να συλλάβει τον Ρουμπιάλες.

Κλείσιμο
Γι' αυτό το λόγο στην ανακοίνωση επισημαίνεται πως θα υπάρξει επικοινωνία με την Ερμόσο προκειμένου να να την ενημερώσει για τα δικαιώματα της ως θύμα φερόμενου εγκλήματος σεξουαλικής επίθεσης.

Υπενθυμίζουμε πως κατά τη διάρκεια της απονομής στις αθλήτριες της Εθνικής Ισπανίας μετά την κατάκτηση του Μουντιάλ γυναικών ο Ρουμπιάλες αγκάλιασε και φίλησε στο στόμα την Τζένι Ερμόσο.

Rubiales le da un beso en la boca a Jennifer Hermoso en la celebración del Mundial Femenino 2023


Αμέσως στα social media έγινε χαμός με τον Ρουμπιάλες στην αρχή να κάνει λόγο για χαζομάρες, μετά να ζητά συγνώμη για το... αθώο φιλάκι και νε εμφανίζεται έτοιμος να παραιτηθεί, αλλά τελικά την Παρασκευή να περνά στην αντεπίθση απειλώντας με μηνύσεις την Ερμόσο.

Την ίδια ώρα η μητέρα του ξεκίνησε απεργία πείνας δηλώνοντας την πίστη στην αθωότητα του γιου της...

 Ειδήσεις σήμερα:

Πυροβολισμοί έξω από σχολείο στην Πανόρμου - Τραυματίστηκαν δύο νεαρά άτομα

«Ώρα Κασσελάκη» στον ΣΥΡΙΖΑ: Όλη η διαδρομή από τις ΗΠΑ στην Κουμουνδούρου

Τραγικό τροχαίο στη Βούλα - «Σμπαράλια» το αυτοκίνητο με το οποίο βρήκε τραγικό θάνατο ο 20χρονος
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης