Ρεάλ Μαδρίτης: Σοκ με Κουρτουά ο οποίος υπέστη ρήξη χιαστού

Ρεάλ Μαδρίτης: Σοκ με Κουρτουά ο οποίος υπέστη ρήξη χιαστού

Όι «μερένγκες» επιβεβαίωσαν τα δυσάρεστα νέα με τον Βέλγο τερματοφύλακα να μπαίνει στο χειρουργείο και τον σύλλογο να βγαίνει στην αγορά για τερματοφύλακα

courtois_plaketa
Λίγο πριν την έναρξη της σεζόν η Ρεάλ Μαδρίτης βρίσκεται μπροστά σ' ένα τεράστιο πρόβλημα καθώς στη σημερινή προπόνηση ο Τιμπό Κουρτουά υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού στο αριστερό γόνατο και θα μπει άμεσα στο χειρουργείο.

«Μετά τις εξετάσεις που έγιναν στον παίκτη μας Τιμπό Κουρτουά, διαγνώστηκε με ρήξη πρόσθιου χιαστού συνδέσμου στο αριστερό γόνατο. Ο παίκτης θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση τις επόμενες ημέρες», ανέφερε η επίσημη ανακοίνωση με το πλήγμα να είναι τεράστιο καθώς από τη στιγμή που ο Κουρτουά φόρεσε τη φανέλα της Ρεάλ ήταν από τους κορυφαίους παίκτες της μετρώντας 230 συμμετοχές και έχοντας κατακτήσει δύο πρωταθλήματα και ένα Champions League.

Αυτή τη στιγμή η μοναδική επιλογή που έχει ο Κάρλο Αντσελότι είναι ο  Άντρι Λούνινμε τον 24χρονο Ουκρανό διεθνή να έχει πέρσι 12 συμμετοχές, αλλά οι Μαδριλένοι αναζητούν άμεσα βασικό τερματοφύλακα και το όνομα που ακούγεται ολοένα και πιο έντονα είναι αυτό του Νταβίντ Ντε Χέα ο οποίος πριν από ένα μήνα έμεινε ελεύθερος από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και παραμένει χωρίς ομάδα.


Ειδήσεις σήμερα:

«Κι εγώ σ' αγαπώ»: Διαρρήκτης στο Σαν Ντιέγκο έκανε... διάλειμμα για παίξει με τον σκύλο του σπιτιού που «ξάφριζε»

Αποζημίωση εκατομμυρίων για Αμερικανό κρατούμενο που ξερίζωσε τα μάτια του σε σχιζοφρενικό επεισόδιο στη φυλακή


Δραματικές στιγμές στη Νορβηγία από τις πλημμύρες - Τα νερά παρασύρουν τα πάντα στο πέρασμά τους (Βίντεο)
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης