Ο Τομ Μπρέιντι έγινε μέτοχος μειοψηφίας στη Μπέρμιγχαμ Σίτι

Ο Τομ Μπρέιντι έγινε μέτοχος μειοψηφίας στη Μπέρμιγχαμ Σίτι

Ο θρύλος του αμερικανικού ποδοσφαίρου είναι ο τελευταίος κρίκος στην αλυσίδα made in usa που ασχολείται με το αγγλικό ποδόσφαιρο

Brady2
Η εισβολή των αμερικανικών κεφαλαίων στην Αγγλία συνεχίζεται με αμείωτη ένταση και μπόλικη λάμψη.

Το νέο απόκτημα των... Γιάνκηδων είναι η Μπέρμιγχαμ Σίτι, που αγωνίζεται στην Championship (Β' Εθνικής) και η οποία από τις 13 Ιουλίου εχει περάσει στην ιδιοκτησία του fund Kinghthead Capital Management αλλά από σήμερα μέτοχος μειοψηφίας (και όχι μόνο) είναι και ο θρυλικός σταρ του αμερικανικού ποδοσφαίρου Τομ Μπρέιντι.



Κλείσιμο
Ο κορυφαίος σύγχρονος αστέρας του NFL, αφού στις αρχές του περασμένου Οκτωβρίου χώρισε με τη Ζιζέλ Μπούντχεν και τον Φεβρουάριο ανακοίνωσε την απόσυρση του από την ενεργό δράση, βρέθηκε στην Ελλάδα στις αρχές Ιουλίου για ολιγοήμερες διακοπές και στα 46 του χρόνια βρήκε ήδη με τι θα ασχοληθεί από δω και πέρα.

Ο Μπρέιντι πήρε ένα μικρό ποσοστό των μετοχών του συλλόγου και θα είναι ο πρόεδρος ενός νέου συμβουλευτικού συμβουλίου στους «μπλε».

«Ως πρόεδρος του συμβουλευτικού συμβουλίου, ο Τομ θα έχει άμεσο αντίκτυπο στον σύλλογο. Οι ομάδες ανδρών, γυναικών και ακαδημιών θα επωφεληθούν από τις γνώσεις του.

Ο στόχος στον οποίο έχει δεσμευτεί ο Tom είναι να καταστήσει τη Μπέρμιγχαμ έναν σεβαστό ηγέτη στη διατροφή, την υγεία, την ευεξία και την αποκατάσταση σε ολόκληρο τον κόσμο του ποδοσφαίρου», δήλωσε ο συνιδρυτής του Kinghthead Τομ Βάγκνερ συμπληρώνοντας πως αυτή η συνεργασίας είναι μια... απόδειξη των προθέσεων της νέας ιδιοκτησίας για το που θέλει να φτάσει τον σύλλογο.



Παράλληλα ο Μπρέιντι θα είναι σε άμεση επαφή με τη διοίκηση προκειμένου το κλαμπ να εκμεταλλευτεί το brand name που έχει στο χώρο του αθλητισμού για τη βελτίωση του μάρκετινγκ και τον εντοπισμό νέων ευκαιριών εμπορικής συνεργασίας.


«Η Μπέρμιγχαμ Σίτι είναι ένας εμβληματικός σύλλογος με τόση ιστορία και πάθος και το να γίνω μέλος των Μπλε είναι πραγματική τιμή για μένα», δήλωσε ο Μπρέιντι και συνέχισε:



«Έχω υπάρξει μέλος μερικών εκπληκτικών ομάδων στην εποχή μου και ανυπομονώ να εφαρμόσω την προοπτική μου για να δημιουργήσω την ίδια επιτυχία εδώ στο Μπέρμιγχαμ».

Ειδήσεις σήμερα

Οι φήμες για το διαζύγιο των Τριντό θα εξαπλωθούν πιο γρήγορα από την φωτιά το Οντάριο, λένε στον Καναδά


«Είμαι παγκόσμιος πρωταθλητής και εσείς ένα τίποτα» - Τα «πήρε» ο Πικέ με θαυμαστές της Σακίρα

Στο φως τα στοιχεία των μεγαλοφειλετών που δεν ρυθμίζουν τα χρέη τους
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης