Η νεαρή επέστρεψε στην Τουρκία λίγες εβδομάδες μετά την κατάκτηση του Champions League από την Σίτι στην Πόλη και απολαμβάνει τον ήλιο και την θάλασσα στο τουριστικό θέρετρο του Τσεσμέ που ... βλέπει Αιγαίο.
Σε μια από τις εμφανίσεις της σε εστιατόριο της περιοχής φορούσε ένα μαύρο φόρεμα χωρίς σουτιέν και... άναψε φωτιές στο Instagram ανεβάζοντας παράλληλα την θερμοκρασία στον Τσεσμέ.
Η φωτογραφία χωρίς σουτιέν σχολιάστηκε από πολλούς στα social media. «Είμαι πλέον οπαδός του Γκουαρδιόλα» έγραψε ένας χρήστης και ένας άλλος υποστήριξε: «Ο Πεπ απλώς ξέρει πώς να κάνει πραγματικά όμορφα πράγματα».
Η Μαρία είναι το μεγαλύτερο παιδί της οικογένειας και έναν ακόμη έναν μικρότερο αδελφό και μια αδελφή. Μοιράζει τη ζωή της ανάμεσα στη Βαρκελώνη και στο Μάντσεστερ και ασχολείται επαγγελματικά με τη μόδα.
Πριν από τον Τσεσμέ επισκέφτηκε την Ισπανία ενώ οι διακοπές της αυτό το καλοκαίρι ξεκίνησαν με οικογενειακή επίσκεψη στην Αίγυπτο.
Για 40 ημέρες, τα γραφεία της Kaizen Gaming μπήκαν σε ρυθμό FIFA World Cup 2026™. Τύμπανα και ποδοσφαιρικά anthems στην Αθήνα, watch parties από τη Λισαβόνα μέχρι το Μπουένος Άιρες, PS5 tournaments, sticker challenges, δώρα, συναυλίες και μια ξεχωριστή εμπειρία ποδοσφαιρικής προσβασιμότητας συνέθεσαν μια μεγάλη γιορτή που ταξίδεψε σε Ευρώπη και Λατινική Αμερική.
Η ιστορία ενός εκπαιδευτικού θεσμού που συνδέει ευρηματικά τα παιδιά με την τεχνολογία και την καινοτομία και αποτελεί μια οργανωμένη πλατφόρμα δημιουργικής σκέψης που εξάγει την ελληνική ρομποτική στον κόσμο.