Η Εθνική ομάδα πόλο ανδρών δείχνει τον καλύτερό της εαυτό στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα της Φουκουόκα και το Σάββατο (27/7) θα παίξει στον τελικό για τον μεγάλο της στόχο: το χρυσό.
Για πρώτη φορά στην ιστορία της η Εθνική ομάδα πόλο ανδρών θα παίξει σε τελικό Παγκοσμίου πρωταθλήματος, και συγκεκριμένα στη διοργάνωση της Φουκουόκα, και μετά την εμφάνισή τους στο τουρνουά ετοιμαζόμαστε για πολύ μεγάλες στιγμές.
Η ομάδα του Θοδωρή Βλάχου θα κληθεί να αντιμετωπίσει την Ουγγαρία το Σάββατο 29/7 στις 12:00. Ο αγώνας θα μεταδοθεί ζωντανά από την ΕΡΤ3 αλλά και το ERTFLIX.
Είτε είστε φανατικοί του camping είτε σκέφτεστε να το δοκιμάσετε για πρώτη φορά, το Simos Camping προσφέρει τις ιδανικές συνθήκες για να ανακαλύψετε έναν διαφορετικό τρόπο διακοπών. Με σύγχρονες εγκαταστάσεις, υψηλό επίπεδο οργάνωσης και όλες τις απαραίτητες παροχές.
Από τους ασπροπίνακες, στα μαθητικά lockers και τον ψηφιακό μετασχηματισμό των αιθουσών διδασκαλίας: Tο πρόσωπο της εκπαίδευσης αλλάζει και μία ελληνική εταιρεία πρωτοπορεί.
Στους μήνες που απουσίασε από τη δουλειά της λόγω άδειας μητρότητας, η Κατερίνα Πετράκη παρακολούθησε από απόσταση μια αλλαγή που εξελισσόταν με ταχύτητα. Η Τεχνητή Νοημοσύνη άρχιζε να περνά από τη θεωρία στην πράξη, αποκτώντας θέση στην καθημερινότητα ολοένα και περισσότερων επαγγελμάτων. Αυτό που μέχρι πρότινος έμοιαζε με μια τεχνολογία του μέλλοντος, γινόταν σταδιακά μέρος του παρόντος.