Τότεναμ: Ο Σον επιβεβαίωσε ότι απέρριψε πρόταση από τη Σαουδική Αραβία

Τότεναμ: Ο Σον επιβεβαίωσε ότι απέρριψε πρόταση από τη Σαουδική Αραβία

Ο επιθετικός της Τότεναμ Χέουνγκ Μιν Σον, ξεκαθάρισε πως απαρνήθηκε τα χρήματα που του έδιναν οι Σαουδάραβες, επιλέγοντας την παραμονή του στην Τότεναμ και την Premier League

Son
Κόντρα στο ρεύμα της εποχής που θέλει πολλούς διάσημους ποδοσφαιριστές να αποφασίζουν να αλλάξουν ήπειρο αποδεχόμενοι προτάσεις από ομάδες της Σαουδικής Αραβίας το τελευταίο διάστημα, ο Χέουνγκ Μιν Σον αποφάσισε να γυρίσει την πλάτη στα... πετροδόλαρα.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο εντάχθηκε στην Αλ Νασρ τον Ιανουάριο και τώρα, οι Καρίμ Μπενζεμά, Ν'Γκόλο Καντέ και Ρομπέρτο Φιρμίνο μετακόμισαν στη Saudi Pro League.

Πρόσφατα δημοσιεύματα ανέφεραν ότι και ο Κορεάτης άσος έχει επίσης λάβει πρόταση από ομάδα της Σαουδικής Αραβίας, αλλά την απέρριψε.

Σε συνέντευξη Τύπου κατά τη διάρκεια της περιοδείας των Σπερς στην Αυστραλία, ο Σον επιβεβαίωσε τις συγκεκριμένες πληροφορίες και εξήγησε τι ακριβώς είχε συμβεί.

Κλείσιμο
«Πιθανώς αν ήθελα να πάω εκεί θα ήμουν εκεί έξω, όχι εδώ. (Γέλια) Μου αρέσει να παίζω ποδόσφαιρο, προφανώς τα χρήματα είναι επίσης σημαντικά. Ονειρεύομαι να παίξω στην Premier League και έχω ακόμα πολλά πράγματα να κάνω», ανέφερε.

Ο Σον μίλησε επίσης για την επιθυμία του να ανακάμψει από την απογοητευτική περίοδο 2022/23. Ο αστέρας της Νότιας Κορέας σημείωσε μόλις 14 γκολ και έδωσε 6 ασίστ σε 47 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις για την Τότεναμ.

«Ανυπομονώ να το κάνω αυτή τη σεζόν γιατί την περασμένη υπέφερε σωματικά. Δεν ήμουν ο Σόνι που ξέρω. Θέλω να αποδείξω αυτή τη σεζόν ότι είμαι ο Σόνι που όλοι ξέρουμε. Θέλω να το αποδείξω στον εαυτό μου και θέλω να προσφέρω στον σύλλογο όπου ανήκω. Η Σαουδική Αραβία προφανώς οι περισσότεροι άνθρωποι φεύγουν αυτή τη στιγμή, το οποίο είναι πολύ, πολύ ενδιαφέρον, αλλά είναι ένα όνειρο για μένα να παίξω στην Premier League και ανυπομονώ για αυτή τη σεζόν».

Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα:

«Εμφύλιος» στο Twitter για την Κιτσοπούλου: «Ντροπή και αίσχος» - «Το θέατρο είναι τόπος ελευθερίας»

Η Ρωσία «παγώνει» τη συμφωνία για τα σιτηρά μετά το χτύπημα στην Κριμαία - Ανεβαίνουν οι διεθνείς τιμές τροφίμων


Live update: Μεγάλη φωτιά κοντά σε σπίτια στον Κουβαρά Αττικής - Εκκενώνεται η περιοχή Πέτα - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης