Τσιτσιπάς - Μπαντόσα: Κερδίζει στον έρωτα αλλά χάνει στο τένις ο Έλληνας πρωταθλητής

Τσιτσιπάς - Μπαντόσα: Κερδίζει στον έρωτα αλλά χάνει στο τένις ο Έλληνας πρωταθλητής

Πήρε την... κάτω βόλτα ο Στέφανος, με τον έρωτα να περνά σε πρώτο πλάνο...

tsitsipas-badosa-m
Λίγο μετά από τον αποκλεισμό του από το Roland Garros άρχισαν να γράφονται στα ΜΜΕ σενάρια για σχέση του Στέφανου Τσιτσιπά με την Πάουλα Μπαντόσα. Η Ισπανίδα τενίστρια είχε εμφανιστεί στο box του Έλληνα για να δει παιχνίδι του στο Παρίσι και οι δύο τους είχαν κοινή φωτογραφία στον λογαριασμό τους στο Spotify.

Δεν χρειάστηκε να περιμένουμε και πολύ για να μάθουμε ότι όντως ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας είναι ζευγάρι με την σπουδαιότερη Ισπανίδα τενίστρια της εποχής.


Κλείσιμο

Το video που η Μπαντόσα έφτιαχνε τα μαλλιά του Τσιτσιπά και εν συνεχεία οι κοινές διακοπές τους στο Ντουμπάι πιστοποίησαν την ύπαρξη σχέσης. Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ερωτεύτηκε παράφορά την Πάουλα Μπαντόσα και ασχολείται όλη την ημέρα με την αγαπημένη του.



Έπαιζε στο Χάλε και στη Στουτγκάρδη και το μυαλό του ήταν σε εκείνη. Έδινε συνεντεύξεις στη Bild και μιλούσε για την "αδελφή ψυχή" και τον έρωτα της ζωής του ενώ κατά την διάρκεια αγώνα ανέβασε tweet για τον έρωτα!

Όλα αυτά έχουν επιπτώσεις στην πορεία του. Η σεζόν στο γρασίδι που θα ολοκληρωθεί με το Wimbledon (αρχίζει στις 3/7) ήταν από τις πλέον τραγικές στην καριέρα του Έλληνα τενίστα.

Κατηφόρα χωρίς τέλος 

Έπαιξε στη Στουτγκάρδη και αποκλείστηκε από το Νο55 κόσμου τον Ρισάρντ Γκασκέ. Ταξίδεψε στο Χάλε (Γερμανία). Εκεί απέκλεισε τον Γκρεγκουάρ Μπαρέρ (Νο58) αλλά στη συνέχεια έχασε πάλι στους "16" από τον Νίκολας Τζάρι (Νο28).

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-ctih6q8etxj5)


Το 2022 κατέκτησε το τουρνουά στη Μαγιόρκα πριν ταξιδέψει για το Wimbledon στο Λονδίνο και επέστρεψε και φέτος ως Νο1 του ταμπλό για να υπερασπιστεί τον τίτλο.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-ctofm3bzq8xd)


Μαζί του ταξίδεψε στην πατρίδα της και η Πάουλα Μπαντόσα, η οποία έκανε προπόνηση με τον Απόστολο Τσιτσιπά ενώ πριν από την πρεμιέρα του Στέφανου ανέβασε video στο Tik Tok να χορεύει μαζί με εκείνον και τα αδέλφια τους.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-ctoeep5kkedl)


Ο Στέφανος Τσιτσιπάς που κινδυνεύει να πέσει από το Νο5 της παγκόσμιας κατάταξης ταξιδεύει στο Λονδίνο έχοντας 1 νίκη σε 4 αγώνες στο γρασίδι και με το μυαλό του στον έρωτα με την Ισπανίδα.



Ειδήσεις σήμερα:

Liberation: «Η παραδοχή της ιστορικής αδυναμίας του Πούτιν» απέναντι στη Wagner

«Δεν έκλαιγε, δεν αγωνιούσε, δεν ρωτούσε για το παιδί» κατέθεσε παιδίατρος για τη Πισπιρίγκου

Σιαμαία που χωρίστηκαν κατάφεραν να τελειώσουν το νηπιαγωγείο - Είχαν 2% πιθανότητα επιβίωσης
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης