Τσιτσιπάς: Η Μπαντόσα του άλλαξε το στυλ κόμμωσης - Δείτε βίντεο

Τσιτσιπάς: Η Μπαντόσα του άλλαξε το στυλ κόμμωσης - Δείτε βίντεο

Η Ισπανίδα και ο Έλληνας τενίστας προπονούνται ενόψει του Wimbledon

Collage_Maker-24-Jun-2023-12-30-AM-2743
Πλέον τα κάνουν όλα μαζί, ακόμα και την περιποίηση μαλλιών. Ο Στέφανος Τσιτσιπάς και η σύντροφός του Πάουλο Μπαντόσα προετοιμάζονται για το Wimbledon και εκτός του ότι κάνουν μαζί προπόνηση για το αγγλικό τουρνουά, καλλωπίζονται και παρέα.

Σε κάποιο διάλειμμα των προπονήσεων η Μπαντόσα συνεχίζει να «κάνει αυτό που αγαπάει με αυτόν που αγαπά» και το ρίχνει στην κομμωτική, αποφασίζοντας να αλλάξει και το στυλ του «Τσίτσι», ο οποίος όπως έχει δηλώσει σε συνέντευξή του στο BBC ξοδεύει τουλάχιστον 20 λεπτά για να χτενίσει το μαλλί του και για μάσκα βάζει... ελαιόλαδο και ρίγανη.

Σε βίντεο που ανέβασε το ερωτευμένο ζευγάρι η Μπαντόσα περιποιείται το μακρύ μαλλί του Στέφανου επιλέγοντας να του κάνει έναν κότσο. Αφού ολοκληρώνει το… έργο της, του δίνει και ένα φιλάκι. «Ο κότσος επέστρεψε», γράφουν στη λεζάντα του βίντεο.

Κλείσιμο



Η Ισπανίδα τενίστρια προπονείται μετρώντας αντίστροφα για την επιστροφή της στη δράση μετά τον τραυματισμό της, ενώ ο Έλληνας θέλει να επιστρέψει στις καλές εμφανίσεις και τα ανάλογα αποτελέσματα, με τις φωτογραφίες από την προπόνηση να ανεβαίνουν στον επίσημο λογαριασμό του Wimbledon στο Twitter.

Μια ανάρτηση που σχολίασε η Πάουλα Μπαντόσα, γράφοντας: «Το να κάνεις αυτό που αγαπάς με αυτόν που αγαπάς είναι ανεκτίμητο».






Ειδήσεις σήμερα:

Δημοσκόπηση Marc: Από 39,8% έως 44,2% η Νέα Δημοκρατία, από 17,5% έως 20,9% ο ΣΥΡΙΖΑ

Μπόρις Τζόνσον: Δηλώνει… υπερήφανος για την τραγωδία του Titan - «Πολύ βρετανικός θάνατος»

Δολοφονία στην Κω: Τα μοιραία 45 λεπτά για την Αναστάζια - Έψαχνε πώς να διαγράψει το στίγμα GPS από το κινητό του ο Μπαγκλαντεσιανός

----------------

Εκλογές 2023

Οδηγός εκλογών 2023: Πώς ψηφίζω - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση
 
Εκλογές 2023: 
Όλες οι ειδήσεις για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση, τον προεκλογικό αγώνα των κομμάτων, τις δημοσκοπήσεις, τα αποτελέσματα των εκλογών, τα exit polls.
 
Αποτελέσματα εκλογών 2023: 
Δείτε LIVE μέσω διαδραστικού χάρτη όλα τα αποτελέσματα της επικράτειας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης