Ντόρτμουντ: Αμφίβολος ο Μπέλιγχαμ για το παιχνίδι τίτλου με την Μάιντς

Ντόρτμουντ: Αμφίβολος ο Μπέλιγχαμ για το παιχνίδι τίτλου με την Μάιντς

Ο Τζουντ Μπέλιγχαμ θα συνεχίσει στη Ρεάλ Μαδρίτης αλλά θα ήθελε να παίξει το Σάββατο και να οδηγήσει την ομάδα του στον τίτλο

27176218
Η Ντόρτμουντ υποδέχεται το Σάββατο (27/5, 16:30) τη Μάιντς και με νίκη στέφεται πρωταθλήτρια Γερμανίας μετά από έντεκα χρόνια. Το ματς αυτό θα έπρεπε να λογίζεται παράλληλα ως το αποχαιρετιστήριο του Τζουντ Μπέλιγχαμ με τα κιτρινόμαυρα, ο οποίος αναμένεται να μετακομίσει το καλοκαίρι στη Μαδρίτη για λογαριασμό της Ρεάλ, όμως ο Άγγλος μέσος ταλαιπωρείται από τραυματισμό στο γόνατο και είναι αμφίβολος.

«Υπάρχει ακόμη ερωτηματικό για τον Τζουντ. Μπόρεσε να εντείνει την προπόνησή του, το οποίο είναι καλό, αλλά ακόμη δεν έχει καταφέρει να προπονηθεί μαζί μας στο γήπεδο. Θα δούμε σήμερα και αύριο και μετά θα αποφασίσουμε αν αυτό είναι αρκετό για να πάρει θέση βασικού. Σίγουρα τον θέλουμε στην ομάδα το Σάββατο» δήλωσε ο προπονητής της Μπορούσια, Έντιν Τέρζιτς.

Εξαιτίας του προβλήματος που αντιμετωπίζει, ο Μπέλιγχαμ έχασε και το ματς της προηγούμενης αγωνιστικής με την Άουγκσμπουργκ, όπου η Ντόρτμουντ νίκησε 3-0 και πήρε... κεφάλι στην κούρσα για τον τίτλο, εκμεταλλευόμενη την ήττα της Μπάγερν Μονάχου από τη Λειψία.

Πηγη: ΑΠΕ 

Ειδήσεις σήμερα:

Εκλογές 2023: Ανακοινώθηκε η σύνθεση της υπηρεσιακής κυβέρνησης - Πελαγίδης στο Οικονομικών, Κοτανίδου στο Υγείας

Άντζυ Σαμίου: Μας έστειλε εξώδικο για την απρέπειά της κατά των ΑμεΑ - Απάντηση καταπέλτης από ζευγάρι με αναπηρία (βίντεο)

Ηράκλειο: Bullying σε 7χρονη - Βρέθηκε φιμωμένη και κλειδωμένη στις τουαλέτες του σχολείου

----------------

Εκλογές 2023

Οδηγός εκλογών 2023: Πως ψηφίζω - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση
 
Εκλογές 2023: 
Όλες οι ειδήσεις για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση, τον προεκλογικό αγώνα των κομμάτων, τις δημοσκοπήσεις, τα αποτελέσματα των εκλογών, τα exit polls.
 
Αποτελέσματα εκλογών 2023: 
Δείτε LIVE μέσω διαδραστικού χάρτη όλα τα αποτελέσματα της επικράτειας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης