Euroleague: Υβριστικά πανό για τους παίκτες της Ρεάλ στους δρόμους του Βελιγραδίου

Euroleague: Υβριστικά πανό για τους παίκτες της Ρεάλ στους δρόμους του Βελιγραδίου

Αύριο η Παρτίζαν υποδέχεται τη Ρεάλ στο Gam3 των play off της Euroleague κι οι οπαδοί της Παρτίζαν φρόντισαν να στείλουν από νωρίς το μήνυμα στους παίκτες της Ρεάλ για το τι τους περιμένει

partizan_100015
Τα απίστευτα επεισόδια που συνέβησαν στο δεύτερο ματς Ρεάλ-Παρτίζαν στη Μαδρίτη για τα play off της Euroleague και προκάλεσαν τις τιμωρίες των Γιαμπουσέλε, Ντεκ Πάντερ, Λεσόρ έχουν δώσει τεράστιο ενδιαφέρουν στο αυριανό (Τρίτη, 21:30) τρίτο ματς με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς να στέλνει συνεχώς μηνύματα προς τους οπαδούς των «τσίρνο-μπέλι» για αυτοσυγκράτηση και σεβασμό στον αντίπαλο...



Μόνο που οι «γκρόμπαρι» (το παρατσούκλι των οργανωμένων οπαδών της ομάδας του Βελιγραδίου) έχουν διαφορετική άποψη και φρόντισαν να δείξουν από νωρίς στους «μερένγκες» τι ακριβώς τους περιμένει αύριο.

Κλείσιμο
Σε αρκετά σημεία του δρόμου που οδηγεί από το αεροδρόμιο «Νίκολα Τέσλα» στο ξενοδοχείο που έχει καταλύσει η αποστολή των Ισπανών, είχαν κρεμάσει πανό με υβριστικό περιεχόμενο για τη Ρεάλ και συγκεκριμένους παίκτες.

Ο Αργεντιμός Γκάμπριελ Ντεκ (που μαζί με τον Γιαμπουσέλε ήταν αυτοί που έδωσαν το περισσότερο ξύλο) κι ο Κροάτης Ντζάναν Μούσα είχαν την... τιμητική τους στα πανό.



Στην επίσημη συνέντευξη Τύπου πάντως ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς προσπάθησε και πάλι να ρίξει τους τόνους...
«Είμαι σε καλή διάθεση γιατί πιστεύω στους παίκτες μου, ξέρουν ότι θέλουμε ακόμα μία νίκη και θέλω να τη σημειώσουμε αύριο το βράδυ. Η ευχή μου είναι η δημιουργία μιας ατμόσφαιρας από τους φιλάθλους μας, την οποία έχουμε σε όλη τη διάρκεια της σεζόν. Θέλω τα πάντα να κυλήσουν ομαλά και η Ρεάλ να αισθανθεί άνετα, τα μέλη της ομάδας και μερικοί από τους φιλάθλους τους. Δεν έχω λόγο να πιστεύω ότι θα γίνει κάτι στο Game 3. Έχετε δει την ατμόσφαιρα στο γήπεδό μας. Όσα έγιναν πρέπει να ξεχαστούν τη στιγμή που τελειώνει το ματς. Αυτός ο αγώνας είναι σημαντικός για εμάς και δεν θέλω να μιλάω για το Game 2».

Σε ανάλογο κλίμα κινήθηκε και ο τεχνικός της Ρεάλ Τσους Ματέο κατά την αναχωρηση της αποστολής για το Βελιγράδι.
«Σκεφτόμαστε μόνο το μπάσκετ. Δεν ταξιδεύουμε με φόβο. Είμαι σίγουρος ότι δεν θα συμβεί τίποτα... Οι οπαδοί της Παρτίζαν υποστηρίζουν φανατικά την ομάδα τους. Δεν είναι καθόλου εύκολο να παίξεις σε μια κατάμεστη αρένα όπου οι φίλαθλοι είναι τόσο κοντά, που μπαίνουν στην εξίσωση και... δονούν το γήπεδο. Συνέβησαν κάποια άσχημα πράγματα. Δεν πρέπει να γίνονται αλλά συνέβησαν. Πάμε στη Σερβία για να παίξουμε μπάσκετ».

Η Παρτίζαν έχει κερδίσει και τα δύο πρώτα ματς στη Μαδρίτη και μέχρι στιγμής δεν υπάρχει ομάδα που να έχει επιστρέψει μετά από το εις βάρος της 0-2, αλλά ο Ισπανός τεχνικός έδειξε να πιστεύει στο θαύμα.

«Για όλα υπάρχει η πρώτη φορά... Γιατί να μην τα καταφέρουμε», είπε χαρακτηριστικά ενώ τα ισπανικά ΜΜΕ αναφέρονται με ειρωνικό τρόπο στο «θαύμα της συμμετοχής του Έξουμ στο αυριανό ματς καθώς ο Αυστραλός δίνονταν ως σοβαρά τραυματίας μετά τα επεισόδια.

«Γιατροί απ' όλον τον κόσμο έρχονται στο Βελιγράδι για να δουν το θαύμα της αποθεραπείας του Έξουμ», γράφουν χαρακτηριστικά ρίχνοντας κι άλλο λάδι στη φωτιά.

Ειδήσεις σήμερα:

Τα social της ντροπής: 10.000 χρήστες στο Discord με βίντεο και φωτογραφίες ανυποψίαστων Ελληνίδων

Εκλογές στην Τουρκία - Πόσο... εφτάψυχος είναι ο Ερντογάν; Θρίλερ με την υγεία του, γυρίζει υπέρ Κιλιτσντάρογλου το εκλογικό τοπίο

First Republic Bank: Πώς οδηγήθηκε στην κατάρρευση - «Γιγαντώθηκε» η JP Morgan μετά την εξαγορά
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης