ΑΕΚ: Η Χάποελ Ιερουσαλήμ υποσχέθηκε «κόλαση» στο «Game 3» για το BCL - Δείτε το βίντεο

ΑΕΚ: Η Χάποελ Ιερουσαλήμ υποσχέθηκε «κόλαση» στο «Game 3» για το BCL - Δείτε το βίντεο

«Οι πύλες της κόλασης θα ανοίξουν στην αρένα με το δικό μας τρόπο, τον αθλητικό τρόπο, το δίκαιο τρόπο, τον τρόπο του fair play» αναφέρει το μήνυμα της Χάποελ

5860551
Η Χάποελ Ιερουσαλήμ κυκλοφόρησε ένα βίντεο, προκειμένου να προωθήσει τα εισιτήρια για το Game 3 απέναντι στην ΑΕΚ, το οποίο θα κρίνει την πρόκριση στο Final 4 του Basketball Champions League. «Την επόμενη εβδομάδα η αρένα θα μοιάζει με κάτι που δεν έχετε δει ξανά. Επειδή είμαστε εμείς εναντίον όλου του κόσμου. Και θα επικρατήσουμε», λέει το μήνυμα στο Twitter της ισραηλινής ομάδας.



Και το βίντεο που ακολουθεί (με τα λόγια τόσο στα εβραϊκά, όσο και στα αγγλικά) δείχνει φίλους της Χάποελ που ταξίδεψαν στην Ελλάδα, οι οποίοι μιλούν για όσα έζησαν και τον... τελικό που ακολουθεί.

«Περάσαμε μία δύσκολη νύχτα, τραυματική, πυροτεχνήματα, χειροβομβίδες κρότου και λάμψης, πέτρες», αναφέρει το βίντεο, έχοντας και πλάνα απ' όσα έγιναν στο Game 2 στα Άνω Λιόσια. Και συνεχίζει: «Την επόμενη εβδομάδα, οι κανόνες του αγώνα θα αλλάξουν, οι Έλληνες θα συναντήσουν χιλιάδες Κόκκινους, οι οποίοι δεν ξεχνούν και δεν συγχωρούν, με το δικό μας τρόπο, τον αθλητικό τρόπο, το δίκαιο τρόπο, τον τρόπο του fair play, οι πύλες της κόλασης θα ανοίξουν στην αρένα. Δεν υπάρχει ούτε μία κόκκινη γυναίκα, ούτε ένας κόκκινος άνδρας, κανένας κόκκινος δεν μένει στο σπίτι του. Τώρα. Τώρα. Τώρα. Τώρα. Θα εκραγεί».

Πηγή: Gazzetta


Ειδήσεις σήμερα:

«Ναι» από το Συνταγματικό Δικαστήριο στη μεταρρύθμιση Μακρόν - Θα τα πούμε την Πρωτομαγιά, «απειλούν» τα συνδικάτα

Αυτοκτόνησε η Τζούλια Ιτούμα; Το «αντίο» που φέρεται να έγραψε στην ομάδα και το μοιραίο τηλεφώνημα


Βίντεο ντοκουμέντο από πυροβολισμούς και εμβολισμό περιπολικού στα Άνω Λιόσια
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης