Χάποελ για τα επεισόδια στον αγώνα με την ΑΕΚ: «Τρομοκρατική επίθεση κατά των φιλάθλων, θα γίνει καταγγελία στο BCL»

Χάποελ για τα επεισόδια στον αγώνα με την ΑΕΚ: «Τρομοκρατική επίθεση κατά των φιλάθλων, θα γίνει καταγγελία στο BCL»

Με αφορμή τα όσα συνέβησαν στο κλειστό των Άνω Λιοσίων, η Χάποελ Ιερουσαλήμ εξέδωσε ανακοίνωση μέσω των social media και κάνει λόγο για «τρομοκρατική επίθεση» ενώ υποστήριξε ότι θα γίνει καταγγελία στο BCL

5860551
Η νίκη της ΑΕΚ επί της Χάποελ και η ισοφάριση της σειράς σε 1-1 πέρασε σε... δεύτερη μοίρα, καθώς επισκιάστηκε από τα επεισόδια που έλαβαν χώρα στο κλειστό των Άνω Λιοσίων.

Η Ισραηλινή ομάδα εξέδωσε ανακοίνωση μέσω των social media όπου εξαπολύουν «δριμύ κατηγορώ» για τα όσα συνέβησαν εξηγώντας μεταξύ άλλων ότι θα γίνει και καταγγελία στο BCL.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε η Χάποελ

«Η Χάποελ βλέπει αντιμετωπίζει τα γεγονότα στην Αθήνα σαν τρομοκρατική επίθεση εναντίον των Ισραηλινών φιλάθλων, οι οποίοι ήρθαν ομαδικά στην Αθήνα για να στηρίξουν την ομάδα τους, όπως κάνουν εδώ και χρόνια. Ενόψει των γεγονότων, στα μέσα του αγώνα ελέγξαμε όλους τους τρόπους της ομαλής λειτουργίας. Η απομάκρυνση των οπαδών της Χάποελ είναι μια επιλογή που απορρίφθηκε κατηγορηματικά λόγω του γεγονότος ότι οι Έλληνες οπαδοί τους είχαν περικυκλώσεικαι υπήρχε πραγματικός κίνδυνος σοβαρής επίθεσης έξω από το γήπεδο.

video placeholder


Η διακοπή του παιχνιδιού ήταν επίσης μια πιθανότητα που εξετάστηκε σοβαρά από τη διοίκηση της ομάδας, αλλά το προσωπικό ασφαλείας και η αστυνομία προειδοποίησαν ότι αυτή η απόφαση θα μπορούσε να οδηγήσει σε πλήρες χάος και ένα βίαιο πογκρόμ που θα έθετε σε κίνδυνο ανθρώπινη ζωή. Ως εκ τούτου, αποφασίστηκε, για λόγους διατήρησης της ασφάλειας όλων των φιλάθλων της Χάποελ, να συνεχιστεί κανονικά το παιχνίδι μαζί με την υπόσχεση της αστυνομίας ότι ένα ακόμη βίαιο επεισόδιο θα οδηγούσε στην απομάκρυνση όλων των φιλάθλων, εκατέρωθεν από τις εξέδρες.

Η Χάποελ αγαπά και στέκεται δίπλα σε κάθε οπαδό που ήρθε να στηρίξει την ομάδα κάτω από τόσο δύσκολες συνθήκες και λυπούμαστε για την τραυματική εμπειρία που χρειάστηκε να περάσουν . Ο σύλλογος δεν θα εξετάσει τα γεγονότα σιωπηλά και θα γίνει σοβαρή καταγγελία στο BCL.»

ΠΗΓΗ: www.gazzetta.gr 

Ειδήσεις σήμερα:

Οδηγός λεωφορείου στη Θεσσαλονίκη κατήγγειλε επίθεση από πέντε νεαρούς για μια παρατήρηση

Πολιτική αναταραχή στη Σεούλ μετά τη διαρροή εγγράφων που «αποκάλυψαν» κατασκοπεία των ΗΠΑ

«Βρετανοί κομάντο στην Ουκρανία» - Νέες αποκαλύψεις από τις διαρροές του Πενταγώνου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης