Κύπελλο ποδοσφαίρου, ΠΑΟΚ - Λαμία 1-1: Έβγαλε την υποχρέωση και τώρα... ΑΕΚ - Δείτε τα γκολ

Κύπελλο ποδοσφαίρου, ΠΑΟΚ - Λαμία 1-1: Έβγαλε την υποχρέωση και τώρα... ΑΕΚ - Δείτε τα γκολ

Με την πρόκριση να έχει κριθεί στο πρώτο ματς, η ρεβάνς ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Λαμία  θύμιζε φιλικό παιχνίδι με τους 2 προπονητές να δίνουν χρόνο σε... ρεζέρβες - Ο Δικέφαλος του Βορρά και τυπικά στον τελικό όπου για άλλη μία χρονιά θα αντιμετωπίσει την ΑΕΚ

Dadas
Το ευρύ 1-5 του πρώτου ημιτελικού έκανε εκ προοιμίου πολύ εύκολη την αποψινή ρεβάνς για τον ΠΑΟΚ, που απέναντι στη Λαμία των πολλών αλλαγών, ήθελε να σφραγίσει το εισιτήριο της πρόκρισης στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet.

Ο «Δικέφαλος» των 23ων τελικών στην ιστορία του, αποδεικνύεται η πιο συνεπής ομάδα του θεσμού, καθώς η σημερινή πρόκριση είναι η έκτη μέσα στα οκτώ τελευταία χρόνια για το τέταρτο αντάμωμά του απέναντι στην ΑΕΚ, μετά το 2017, το 2018 και το 2019, όπου έκανε το εντυπωσιακό «τρία στα τρία»!

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-crvr9571fki9)


Αλλαγές και δοκιμές
Κλείσιμο
Ο Ραζβάν Λουτσέσκου παράταξε μια ενδεκάδα με έξι αλλαγές, σε σχέση με το τελευταίο παιχνίδι κόντρα στο Βόλο, αφήνοντας εκτός αποστολής βασικούς ποδοσφαιριστές, όπως οι Ίνγκασον, Αουγκούστο, Σάστρε και ξεκινώντας την αναμέτρηση με τους Ζίβκοβιτς (κάτω από τα δοκάρια), Λύρατζη, Βιεϊρίνια (στο αριστερό άκρο της άμυνας), Κουλιεράκη, Ντάντας, Μπράντον και τον Γιάννη Κωνσταντέλια ως εξτρέμ και όχι πίσω από τον φορ, έναν ρόλο που ανέλαβε ο Τάισον.

Όχι πως ο Λεωνίδας Βόκολος έκανε… σκόντο στις αλλαγές, καθώς η Λαμία ήρθε στην Τούμπα χωρίς τους Γκαραβέλη, Παπαδόπουλο, Κορνέζο, Νούνιες, Τόσιτς, Καραμάνο και ξεκίνησε το ματς με πολλά νέα πρόσωπα στην ενδεκάδα της.

Το ματς κύλησε σε πολύ χαμηλό τέμπο, με τους προπονητές να δοκιμάζουν πράγματα στον αγωνιστικό χώρο της Τούμπας, και τους «ασπρόμαυρους» να βρίσκουν λίγο μετά τα μισά του ημιχρόνου (25’) το δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα από την «άσπρη βούλα».

Ελάχιστα ασχολήθηκαν με το ματς
Ο Στέφαν Σβαμπ εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι, που κέρδισε ο ΠΑΟΚ σε χέρι του Σλίβκα, μετά το σουτ του Τάισον, που παραλίγο να χριστεί σκόρερ στο 40ο λεπτό, αλλά η κεφαλιά του έστειλε την μπάλα στο δοκάρι της Λαμίας, η οποία έφτασε στην ισοφάριση (1-1) με τον Μανούσο που με σουτ στην κίνηση νίκησε τον Ζίβκοβιτς στο 51ο λεπτό της αναμέτρησης.

Κάπου κοντά στο 70’ οι δύο προπονητές «άδειασαν» τους πάγκους τους, έγιναν έξι μαζεμένες αλλαγές, με τον Κάργα και τον Μπίσεσβαρ να αγγίζουν σε δύο περιπτώσεις το γκολ, αλλά τίποτα δεν άλλαξε μέχρι και το τελευταίο σφύριγμα.

Το μόνο που άλλαξε ήταν η ένταση ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές και τους πάγκους των δύο ομάδων με το που σφύριξε ο Ζαμπαλάς. Αφορμή ένα δυνατό μαρκάρισμα του Κουλιεράκη πάνω στον Βέργο.

MVP: Ο Στέφαν Σβαμπ επέστρεψε στις καλές εμφανίσεις και στα γκολ με την «ασπρόμαυρη» φανέλα.

ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥ: Ο Ρούμπεν Μαρτίνεθ έδειξε στον Λεωνίδα Βόκολο ότι μπορεί να τον υπολογίζει για τη δύσκολη συνέχεια στα play-outs.

Ο ΑΔΥΝΑΜΟΣ ΚΡΙΚΟΣ: H Λαμία πήρε ελάχιστα πράγματα από τον Σλίβκα, που υπέπεσε και στο πέναλτι.

Η ΓΚΑΦΑ: Την ώρα που παιζόταν το ματς ο Ραζβάν Λουτσέσκου θυμήθηκε να τα βάλει με τον 4ο διαιτητή (Τσακαλίδη) που ήταν VAR στο ΠΑΣ Γιάννινα – ΠΑΟΚ…

ΤΟ ΣΤΡΑΓΑΛΙ: Ο Ζαμπαλάς (Ηπείρου) σωστά υπέδειξε το πέναλτι στο χέρι του Σλίβκα.

ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΟΥ GAZZETTΑ: Από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο λεπτό τους ματς οι «ασπρόμαυροι», εντός κι αγωνιστικού χώρου, είχαν το μυαλό τους μόνο στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet. Η Λαμία με την εμφάνισή της έδειξε έτοιμη για την συνέχεια των play-outs κα την μάχη της παραμονής.

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Ζίβκοβιτς, Λύρατζης, Κάργας, Κουλιεράκης, Βιεϊρίνια (68’ Ρ. Σοάρες), Ντάντας (78’ Φ. Σοάρες), Σβαμπ, Νάρεϊ (46’ Μπίσεβσαρ), Τάισον (67’ Α. Ζίβκοβιτς), Κωνσταντέλιας, Τόμας (67’ Ολιβέιρα)

Λαμία (Λεωνίδας Βόκολος): Κοσέλεφ, Πάβλοβετς, Ασκόφσκι (69’ Σιμόν), Στάνκο, Τζανετόπουλος, Σαραμαντάς, Βασιλαντωνόπουλος, Σλίβκα (68’ Μπεχαράνο), Μαρτίνεθ (86’ Τζανδάρης), Μεντίνα (82’ Κοντονίκος), Μανούσος (69’ Βέργος)



Ειδήσεις σήμερα:

Επεισόδιο με τον Νίκο Μάνεση και τον βουλευτή Καππάτο στο Αργοστόλι - Επίθεση από περαστικό

Αναχώρησαν για τις διακοπές του Πάσχα οι Έλληνες celebrities

Οι σελέμπριτις καλεσμένοι, οι αμφίβολοι και οι ανεπιθύμητοι στη στέψη του βασιλιά Κάρολου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης