Η ΕΠΟ όρισε Έλληνες διαιτητές στο ΑΕΚ-Άρης λίγες ώρες πριν τη σέντρα της αναμέτρησης μετά τα όσα έγιναν με τους Πολωνούς που είχαν αρχικά οριστεί.
Λίγες ώρες πριν από τη σέντρα στην «OPAP Arena», ο Στιβ Μπένετ αποφάσισε να ορίσει πρώτο διαιτητή τον διεθνή Αριστοτέλη Διαμαντόπουλο (Αρκαδίας), ο οποίος ήταν ο 4ος του αγώνα. Βοηθοί του ορίστηκαν οι Μπουξμπάουμ (Αν. Αττικής), Πετρόπουλος (Αρκαδίας) και 4ος ο Βεργέτης (Αρκαδίας). Στο VAR θα είναι ο Ευαγγέλου (Αθήνας) και AVAR ο Φωτόπουλος (Αθηνών).
Η ανακοίνωση της ΕΠΟ:
Από την ΚΕΔ/ΕΠΟ ανακοινωνονται τα εξης: Κατόπιν επιστολών που εστάλησαν από τις ΠΑΕ ΑΕΚ και Άρης σχετικά με δημοσιεύματα που αναφέρονται σε επεισόδιο των αξιωματουχων διαιτησίας του σημερινού αγώνα ΑΕΚ-Αρης, η ΚΕΔ/ ΕΠΟ είναι υποχρεωμένη να προχωρήσει σε αντικατάσταση τους με Έλληνες διαιτητές ως ακολούθως.
Οι ιδιωτικές Σχολές Ανώτερης Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΣΑΕΚ) προσφέρουν όλα τα εφόδια στους νέους που θέλουν να μπουν άμεσα στην αγορά εργασίας και να εξελιχθούν επαγγελματικά.
Η μετάβαση της εμβληματικής επένδυσης σε παραγωγική λειτουργία, αναδεικνύει ένα νέο πρότυπο βιομηχανικής ανάπτυξης, όπου οι κρίσιμες πρώτες ύλες, η τεχνολογική καινοτομία και η υπεύθυνη λειτουργία, δημιουργούν ισχυρή εθνική αξία