Θέλαμε ατομικές ενέργειες για να κάνουμε πράγματα επιθετικά. Σε ένα τέτοιο παιχνίδι κάποιες ατομικές ενέργειες θα μας έδιναν αυτό που θέλαμε όμως δεν έγιναν, είχαμε τη μεγάλη στιγμή στο τέλος με το πέναλτι αλλά δε τα καταφέραμε. Είναι ένα κακό αποτέλεσμα για εμάς, συμβαίνει αυτό στο ποδόσφαιρο αλλά συνεχίζουμε».
Στο ηφαιστειακό κόσμημα του Αιγαίου, συνεχίστηκε το τριήμερο 29-31 Μαΐου το φετινό (2026) πρόγραμμα Plastic Free Greece, καταγράφοντας μια εντυπωσιακή συγκομιδή απορριμμάτων που ξεπέρασε τα 420 κιλά.
Οι δασικές πυρκαγιές αποτελούν πλέον μια πραγματικότητα που απαιτεί διαφορετική προετοιμασία. Η πρόληψη, η σωστή ενημέρωση και η ασφαλιστική προστασία συνθέτουν σήμερα μια νέα κουλτούρα ανθεκτικότητας.