Γαλλία: Διέρρευσε το εξώφυλλο του Playboy με την υπουργό του Μακρόν

Γαλλία: Διέρρευσε το εξώφυλλο του Playboy με την υπουργό του Μακρόν

«Στη Γαλλία οι γυναίκες είναι ελεύθερες... με όλο τον σεβασμο στους οπισθοδρομικούς και στους υποκριτές» απάντησε η Μαρλέν Σιαπά στις αντιδράσεις της αντιπολίτευσης

playboy_schiapa
Γεύση από το τεύχος του Playboy που θα κυκλοφορήσει την επόμενη εβδομάδα στη Γαλλία, με την υφυπουργό Κοινωνικών Υποθέσεων Μαρλέν Σιαπά να ποζάρει στο εξώφυλλο, έδωσε το Paris Match, σηκώνοντας ακόμα περισσότερη σκόνη και προκαλώντας αντιδράσεις, σε μια περίοδο που η χώρα μαστίζεται από διαδηλώσεις διαμαρτυρίας και απεργίες για το συνταξιοδοτικό νομοσχέδιο.

Η πλευρά της Σιαπά επιχείρησε να αιτιολογήσει την απόφαση της έμπιστης τόσο του Μακρόν, όσο και της συζύγου του, Μπριζίτ, αναφέροντας πως «έκανε το εξώφυλλο στο πλαίσιο μιας μεγάλης συνέντευξης, 12 σελίδων, που αφορά κυρίως την ελευθερία των γυναικών, τον φεμινισμό, την πολιτική και την λογοτεχνία».



Από την πλευρά τους, βουλευτές της αντιπολίτευσης κάνουν λόγο για «πρόκληση», ωστόσο «από εκείνη όλα τα περιμέναμε και δεν μας προκαλεί έκπληξη», ενώ η ίδια η Σιαπά αντέδρασε με tweet το Σάββατο, στο οποίο ανέφερε πως «η υπεράσπιση του δικαιώματος των γυναικών να διαθέτουν το σώμα τους, αφορά τα πάντα και πάντοτε. Στη Γαλλία οι γυναίκες είναι ελεύθερες. Με όλο τον σεβασμο στους οπισθοδρομικούς και στους υποκριτές».



Στη συνέντευξή της στο διάσημο περιοδικό, η Μαρλέν Σιαπά κάνει μια σύγκριση του εαυτού της της με την Πάμελα Άντερσον, προσθέτοντας πως οι πόζες στο Playboy αποτελούν πράξη χειραφέτησης.




Ειδήσεις σήμερα:

Τα σεξιστικά σχόλια του Μιθριδάτη στο Twitter - «Κορόιδευε» μέχρι και τα αγγλικά του Τσίπρα

Η λαμπερή ζωή του Σεΐχη του Ντουμπάι: Παλάτια, ιδιωτικά νησιά, γιοτ, γρήγορα αυτοκίνητα και φιλανθρωπίες (pic)

Εικόνες καταστροφής στις ΗΠΑ - Τουλάχιστον 21 νεκροί από καταιγίδες και ανεμοστρόβιλους
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης