Premier League, Σαουθάμπτον - Τότεναμ 3-3: «Αυτοκτόνησαν» οι Σπερς

Premier League, Σαουθάμπτον - Τότεναμ 3-3: «Αυτοκτόνησαν» οι Σπερς

Η Τότεναμ προηγήθηκε με διαφορά δυο γκολ μέσα στην έδρα της Σαουθάμπτον, όμως ο Σαρ έκανε «αφελές» πέναλτι στις καθυστερήσεις και ο Γουόρντ Πράους έσωσε τον βαθμό για την ομάδα του (3-3) - «Τεσσάρα» και... ανάσα για τη Λιντς

tetan
«Αυτοκτονία» της Τότεναμ στο «St. Mary's Stadium».

Οι Σπερς προηγήθηκαν με 3-1 μέσα στο «σπίτι» της ουραγού Σαουθάμπτον, όμως ο Σαρ στις καθυστερήσεις «κρέμασε» την ομάδα του με «φθηνό» πέναλτι και ο Γουόρντ Πράους διαμόρφωσε το 3-3 που έμεινε μέχρι το φινάλε.

Δείτε ΕΔΩ τα γκολ από το Σαουθάμπτον-Τότεναμ 3-3 

Δείτε ΕΔΩ τα γκολ στο Γουλβς-Λιντς 2-4 

Δείτε ΕΔΩ τα γκολ στο Μπρέντφορντ-Λέστερ 1-1 

Δείτε ΕΔΩ τα γκολ στο Άστον Βίλα-Μπόρντμουθ 3-0

Μετά τη νέα απώλεια βαθμών των Λονδρέζων η Νιούκαστλ και η Μπράιτον έχουν ευκαιρία να μπουν στην τετράδα.

Οι δυο ομάδες έκαναν από δυο αναγκλαστικές αλλαγές μέσα σε 37 λεπτά με τους Ριτσάρλισον, Ντέιβις, Μπέλα Κοτσάπ και Μπέντναρεκ να αποχωρούν με ενοχλήσεις. Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν τον σκορ στο 45+1' με το δυνατό σουτ του Πέδρο Πόρο μέσα από την περιοχή μετά από πάσα του Σον. Οι γηπεδούχοι βρήκαν γρήγορο γκολ στο δεύτερο μέρος και πριν τη συμπλήρωση ενός λεπτού ο Τσε Άνταμς ισοφάρισε με σουτ μετά από γύρισμα του Γουόλκοτ.

Οι Σπερς πήραν εκ νέου προβάδισμα στο 65'. Ο Χάρι Κέιν με όμορφη κεφαλιά μετά από φοβερή σέντρα του Κουλουσέφσκι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Στο 74' ο Πέρισιτς με φοβερό σκαστό βολέ εκτός περιοχής έκανε το 1-3 και φάνηκε πως καθάρισε το παιχνίδι, όμως η αλήθεια ήταν διαφορετική. Στο 77' ο Γουόλκοτ από κοντά μείωσε σε 3-2 και έβαλε εκ νέου την ομάδα του στο παιχνίδι.

Κλείσιμο
Στο 90+1' οι γηπεδούχοι κέδρισαν πέναλτι όταν ο Σαρ στην προσπάθεια του να απομακρύνει κλώτσησε τον Μέιτλαντ Νάιλς εντός περιοχής. Ο Γουόρτν Πράους ανέλαβε την εκτέλεση και χάρισε στην ομάδα του έναν βαθμό που ίσως φανεί σημαντικός στην μάχη της παραμονής. Στο 90+9' η Τότεναμ είχε μεγάλη ευκαιρία για το 3-4 αλλά η κεφαλιά - ψαράκι του Πέρισιτς πέρασε άουτ.

Σαουθάμπτον: Μπαζουνού, Γουόκερ-Πίτερς, Μπέντναρεκ (34' Μέιτλαντ-Νάιλς), Μπέλα-Κότσαπ (8' Σαλισού), Περό, Γουόρντ-Πράους, Λάβια, Ελιουνούσι (70' Σουλεμάνα), Στιούαρτ Αρμστρονγκ (70' Αλκαράς), Γουόλκοτ, Άνταμς (70' Μάρα)

Τότεναμ: Φόρστερ, Ρομέρο, Ντάιερ, Λανγκλέ, Πόρο (86' Έμερσον), Σκιπ, Χόιμπιεργκ, Ντέιβις (37' Πέρισιτς), Ρισάρλισον (5' Κουλουσέβσκι (86' Σαρ), Σον, Κέιν

Θρίλερ με νικήτρια τη Λιντς στο «Μολινό»
Γουλβς και Λιντς χάρισαν ένα επικό ματς στο «Μολινό», με την ομάδα του Χάβι Γκράθια να παίρνει πολύτιμη νίκη με 4-2 και να βγαίνει από τη ζώνη του υποβιβασμού. Μόλις στο 6' ο Χάρισον άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους με τον Έιλινγκ και τον Κρίστενσεν στο 49' και το 62' να χαλυβδώνουν το προβάδισμά τους. Η απάντηση των Λύκων ωστόσο, ήταν άμεση. Στο 65' ο Τζόνι με πανέμορφο τέρμα κρέμασε τον Μελιέ και ο Κούνια στο 73΄ με δόση τύχης μείωσε περαιτέρω, μεταφέροντας μεγάλη πίεση στα Παγώνια. Εκείνα όμως, άντεξαν και στις καθυστερήσεις ο Ροντρίγκο σιγούρεψε τους τρεις βαθμούς, διαμορφώνοντας το τελικό σκορ. Με δέκα παίκτες τελείωσε το ματς η Γουλβς εξαιτίας της αποβολής του Τζόνι στο 84' για σκληρό μαρκάρισμα στον Έιλινγκ.

Μοιρασιά για Μπρέντφορντ και Λέστερ
Μπρέντφορντ και Λέστερ αλληλοεξουδετερώθηκαν στην έδρα της πρώτης και έμειναν στο 1-1, με τις Αλεπούδες να παίρνουν σημαντικό βαθμό, αφού βρίσκονται μόλις στο +1 από την επικίνδυνη ζώνη, και τις Μέλισσες να χάνουν την ευκαιρία να ανέβουν στην 6η θέση! Σε ένα μοιρασμένο γενικά ματς οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που άνοιξαν το σκορ στο 32ο λεπτό. Η μπάλα στρώθηκε στον Γένσεν μετά από φάση διαρκείας με το σουτ του Δανού να αλλάζει ελάχιστα πορεία σε κόντρες στα σώματα και να αιφνιδιάζει τον Άιβερσεν. Στις αρχές της επανάληψης ωστόσο, η ομάδα του Ρότζερς απάντησε με τον Μπαρνς στο 52' να εκτελεί άψογα τον Ράγια από την κάθετη του Μάντισον και να διαμορφώνει το τελικό σκορ. Με δέκα παίκτες τελείωσε το ματς η Μπρέντφορντ εξαιτίας αποβολής του Μπαπτίστ στις καθυστερήσεις για πάτημα στον Ντιούσμπερι-Χολ.

Άνετο απόγευμα για την Άστον Βίλα
Χωρίς να χρειαστεί να... ιδρώσει και ιδιαίτερα, η Άστον Βίλα επικράτησε με 3-0 της Μπόρνμουθ εντός έδρας και πρσοπέρασε την Τσέλσι στη 10η θέση. Τα Κεράσια από την άλλη, «καίγονται» αφού βρίσκονται μόλις έναν βαθμό από την ουραγό Σαουθάμπτον. Ο Λουίζ άνοιξε το σκορ από κοντά στο 7ο λεπτό, με τους Ράμσεϊ και Μπουεντία στο 80' και το 89' να κλειδώνουν τη νίκη και να χαρίζουν το τρίποντο στην ομάδα του Έμερι.

Πηγή: www.gazzetta.gr 

Ειδήσεις σήμερα:

Ρέμος σε Βανδή: «Ζεις δεύτερη εφηβεία» - Η αποστομωτική απάντηση της τραγουδίστριας

Απαγωγή Μαρσελίνο: 33 χρόνια από το έγκλημα με θύμα τον «Μαραντόνα της Αγίας Βαρβάρας»

Μητσοτάκης: Η καλύτερη δικαίωση των θυμάτων στα Τέμπη να εξασφαλίσουμε ότι δεν θα ξαναγίνει
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης