Super League 1, Λαμία-ΠΑΣ Γιάννινα 2-0: Βέργος... διπλός την οδηγεί - Δείτε τα γκολ

Super League 1, Λαμία-ΠΑΣ Γιάννινα 2-0: Βέργος... διπλός την οδηγεί - Δείτε τα γκολ

Mε τον Νίκο Βέργο να βρίσκει δύο φορές δίχτυα, η Λαμία πήρε τεράστια νίκη κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα -  Αποβλήθηκαν για τους γηπεδούχους ο Ντε Βινσλεντι στο 53' και ο Μανούσος στο 90'+6'

Lamias2
Πολύ μεγάλης σημασίας νίκη πήρε η Λαμία που είχε 2 αποβολές στον εντός έδρας αγώνα της με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Με 2 γκολ του Βέργου νίκησε με 2-0 και πήγε στους 20 βαθμούς στα play-outs της Stoiximan Super League 1, δηλαδή 3 λιγότερους από τον ΠΑΣ.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cr9tiwmtuo1d)


Λαμία - ΠΑΣ Γιάννινα: Πως ξεκίνησαν οι 2 ομάδες
Η γηπεδούχος Λαμία είχε μία αρχική προσέγγιση με 4-4-2 με δίδυμο μπροστά τους Ντε Βινσέντι και Βέργο. Κάτω από τα δοκάρια ο Γκαραβέλης, τετράδα άμυνα με Αμπάντα, Κ. Παπαδόπουλο, Τζανετόπουλο και Σιμόν και στον άξονα στα 2 άκρα οι Μαρτίνεθ και Τσιλούλης και εσωτερικοί χαφ οι Νούνιες και Τζανδάρης.

Ο ΠΑΣ από την άλλη πήγε σε μία λογική του 4-3-3. Μπάλαν ο φορ και άκρα στην επίθεση με Μορέϊρα και Τζίμα. Στο κέντρο οι Λιάσος, Τζίνο και Ριένστρα και στην άμυνα μαζί με τον γκολκίπερ Τσιντώτα οι Πήλιος, Μέντες, Εραμούσπε και Τσαβός.

Ανώτερη Λαμία και με τον Βέργο να... χτυπάει δις
Η Λαμία ήταν η ομάδα που είχε πιο καλή εικόνα από τον ΠΑΣ Γιάννινα από τη μέση και μπροστά στο α' μέρος. Μόλις στο 12' προηγήθηκε με τον Βέργο από κοντά μετά από διπλή απόκρουση του Τσιντώτα σε σουτ του Μαρτίνεθ που είχε βρει στον Μπακαδήμα. Έτσι ήρθε το 1-0.

Κλείσιμο
Ο ΠΑΣ Γιάννινα έψαξε την ισοφάριση σε φάσεις με πρωταγωνιστές παίκτες όπως οι Μπακαδήμας και Μορεϊρα αλλά δεν τα κατάφερε. Εκεί που φαινόταν ότι ο ΠΑΣ θα ισορροπούσε το ματς η Λαμία ξαναβγήκε μπροστά, φάνηκε ξανά καλύτερη και έβγαλε και 2ο γκολ.

Στο 45+ μετά από φάουλ του Ντε Βινσέντι ο Βέργος με κεφαλιά έκανε το 2-0 σε φάση που έγινε check κυρίως για επιθετικό φάουλ για να μετρήσει μετά κανονικά το τέρμα. Έτσι ήρθε και το 2-0.

Αποβολή του Ντε Βινσέντι, πρόβλημα με το VAR και διακοπή και επανέναρξη για ένα διάστημα χωρίς VAR
Στο β' μέρος ο Ντε Βινσέντι αποβλήθηκε μάλλον αυστηρά για ένα χτύπημά του - άθελά του - πάνω σε διεκδίκηση της μπάλας. Στο 53' ήρθε η αποβολή του με 2η κίτρινη και στο 66' με 67' διαπιστώθηκε πρόβλημα με το VAR και διεκόπη προσωρινά το ματς. Εν τέλει η αναμέτρηση συνεχίστηκε από το 66' χωρίς VAR - για ένα διάστημα γιατί μετά φάνηκε να λύνεται το πρόβλημα - και με πιο μεγάλο πρέσινγκ από τον ΠΑΣ.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα πρέσαρε για τα καλά μετά την κόκκινη στον Ντε Βινσέντι. Ο Ροσέρο είχε 2 χαμένες φάσεις. Μία στο 68' με σουτ από μακριά και μία στο 69' με προβολή ενώ ήταν σχεδόν μόνος του απέναντι στον Γκαραβέλη και έστειλε τη μπάλα έξω.

Απέβαλλε και τον Μανούσο ο Τσαγκαράκης
Λίγο πριν το τέλος του ματς ο Μανούσος αποβλήθηκε και εκείνος με 2η κίτρινη. Έτσι η Λαμία τελείωσε τον αγώνα με αντίπαλο τον ΠΑΣ με 9 παίκτες!

MVP: Ο Βέργος μόνο και μόνο για τα 2 γκολ του από το α' μέρος. Έβαλε σε θέση... οδηγού στο ματς τον σύλλογό του και έτσι πήρε τη σπουδαία αυτή νίκη η Λαμία.

ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥΣ: Ο Γκαραβέλης και η αμυντική του τετράδα. Δέχθηκαν πίεση στο 2ο 45λεπτο αλλά κράτησαν το μηδέν για τη Λαμία.

ΑΔΥΝΑΜΟΣ ΚΡΙΚΟΣ: Όλη η μεσοεπιθετική γραμμή του ΠΑΣ στο β' μέρος. Κυρίως παίκτες όπως οι Ροσέρο και Μορεϊρα που έχασαν κομβικές φάσεις να μειώσουν στο σκορ ή και να ισοφαρίσουν για την ομάδα τους.

Η ΓΚΑΦΑ: Ναι μπορεί να μπει εδώ η μία εκ των 2 φάσεων των γκολ της Λαμίας για την άμυνα του ΠΑΣ όμως θα επιλέξουμε τη φάση του 69'. Εκεί όπου ο Ροσέρο με προβολή ενώ είναι φάτσα με το τέρμα στέλνει τη μπάλα έξω.


ΤΟ ΣΤΡΑΓΑΛΙ: Με προβλήματα η διαιτησία του Τσαγκαράκη. Τα βασικά του ζητήματα είχαν να κάνουν με τις υποδείξεις σε φάουλ και κάρτες και για τις 2 ομάδες. Αυστηρή η 2η κίτρινη που έδειξε στον Ντε Βινσέντι, όπως αυστηρή ήταν και η 2η κίτρινη στον Μανούσο. Για το 2-0 της Λαμίας υπήρξε VAR check κυρίως για το εάν έκανε φάουλ ο Βέργος και το τέρμα μέτρησε στη συνέχεια.

ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΟΥ GAZZETTA: Στο διάστημα που οι 2 ομάδες έπαιζαν 11 VS 11 η Λαμία είχε πιο καλό αγωνιστικό πρόσωπο δημιουργικά και επιθετικά και δικαίως ήταν μπροστά στο σκορ. Στο 2ο μέρος πιέστηκε πολύ μετά την αποβολή του Ντε Βινσέντι στο 53' αλλά άντεξε.

ΛΑΜΙΑ: Γκαραβέλης, Αμπάντα (70' Σαραμαντάς), Σιμόν, Τζανετόπουλος, Κ. Παπαδόπουλος, Τσιλούλης (82' Καραμάνος), Τζανδάρης, Νούνιες (70' Μπεχαράνο), Ντε Βινσέντι, Μαρτίνεθ (71' Σλίβκα) και Βέργος (82' Μανούσος).

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Τσιντώτας, Πήλιος, Μέντες, Εραμούσπε, Τζίμας (66' Λεό), Τσαβός (83' Α. Λώλης), Ριένστρα (58' Ροσέρο), Τζίνο, Μπακαδήμας, Λιάσος (46' Μπιλμπάο) και Μπάλαν.

Ειδήσεις σήμερα:

Ρέμος σε Βανδή: «Ζεις δεύτερη εφηβεία» - Η αποστομωτική απάντηση της τραγουδίστριας

Απαγωγή Μαρσελίνο: 33 χρόνια από το έγκλημα με θύμα τον «Μαραντόνα της Αγίας Βαρβάρας»

Μητσοτάκης: Η καλύτερη δικαίωση των θυμάτων στα Τέμπη να εξασφαλίσουμε ότι δεν θα ξαναγίνει
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης