Basket League, Λαύριο - Άρης 81-70: «Αγκάλιασε» την παραμονή

Basket League, Λαύριο - Άρης 81-70: «Αγκάλιασε» την παραμονή

Την πέμπτη του νίκη πανηγύρισε στην Basket League το Λαύριο που βασίστηκε στην τριάδα των Φλαγκ, Κόουλ και Ζάρα για να επικρατήσει του Άρη και να κάνει... σπουδαίο βήμα παραμονής

5837166
Οι δύο ομάδες βρέθηκαν «σφιχταγκαλιασμένες» στο ξεκίνημα, με τον Γκρέι να δίνει λύσεις στο Λαύριο, έως ότου εμφανιστεί ο Κόουλ. Δύο συνεχόμενα δικά του τρίποντα έβαλαν μπροστά τους γηπεδούχους, με τον Φλαγκ να ακολουθεί και να διαμορφώνει το 22-15 (9').

Ο Άρης όμως κατάφερε να βρει λύσεις κοντά στο καλάθι με τους Χρηστίδη και Χόρχλερ. Ο πρώτος έφτασε τους 8 πόντους, μειώνοντας σε άμεσα 25-23, με τους Ζάρα και Κολοβέρο να επαναφέρουν τη διαφορά στους 8 (36-28, 15'). Ο Ζάρας έφτασε τους 5 πόντους αλλά ένα τρίποντο του Χόρχλερ έκλεισε το ημίχρονο στο 40-37.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cr9mzsew17ft)


Το σκηνικό επαναλήφθηκε και στην τρίτη περίοδο. Το Λαύριο βρήκε σκορ στο transition μετά το λάθος του Μήτρου-Λονγκ, με τον Φλαγκ να κερδίζει αντιαθλητικό και τη διαφορά να φτάνει στους 10 (55-45, 25'). Ο Άρης είχε σε κακό εκτελεστικά βράδυ τους Νότε και Μήτρου-Λονγκ, οι ζώνες του Καστρίτη δεν έπιασαν αυτήν τη φορά και ο Ζάρας τιμώρησε για το 62-51 (30').

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cr9lvoy5m5ix)
Κλείσιμο


Με την ασφάλεια των Φλαγκ και Κόουλ στο σκοράρισμα και τον Λάντζεβαϊν να καρφώνει άλλη μία μπάλα, το Λαύριο προηγήθηκε 68-57, έξι λεπτά πριν το τέλος. Η τελευταία απόπειρα του Άρη έγινε ένα τρίλεπτο με τον Χόρχλερ αλλά ο Κολοβέρος έβαλε ένα δύσκολο σουτ στο μηδέν και οι γηπεδούχοι μπήκαν με προβάδισμα δέκα πόντων στο 1'30'' για να οδηγηθούμε στο τελικό 81-70.

Τα δεκάλεπτα: 22-19, 40-37, 62-51, 81-70

Πηγή: www.gazzetta.gr 

Ειδήσεις σήμερα:

Ρέμος σε Βανδή: «Ζεις δεύτερη εφηβεία» - Η αποστομωτική απάντηση της τραγουδίστριας

Απαγωγή Μαρσελίνο: 33 χρόνια από το έγκλημα με θύμα τον «Μαραντόνα της Αγίας Βαρβάρας»

Μητσοτάκης: Η καλύτερη δικαίωση των θυμάτων στα Τέμπη να εξασφαλίσουμε ότι δεν θα ξαναγίνει
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης