Μια αστεία σκηνή διαδραματίστηκε πριν από το παιχνίδι της Νάπολι με την Αταλάντα στο «Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα».
Η Ντιλέτα Λεόταπου είναι στην Νάπολη για σχολιάσει για την τηλεόραση το παιχνίδι είχε ξεκινήσει το live πριν από τον αγώνα μαζί με την Τσίρο Φεράρα και τον Μάσιμο Αμπροζίνι.
Κάποια στιγμή ενώ ήταν σε ζωντανή σύνδεση τους πλησίασε ένας φροντιστής της Νάπολι ο οποίος κρατούσε ένα θερμό με καφέ. Ο Τσίρο Φεράρα τον είδε και του έγνεψε να πλησιάσει για να τους κεράσει καφέ με γεύση μόκα.
«Ντιλέτα, νομίζω ότι κάτι τέτοιο δεν έχει ξαναδεί», είπε ο Τσίρο Φεράρα και η παρουσιάστρια παραδέχτηκε ότι είναι ο καλύτερος καφές. Πάντως η Λεότα απόλαυσε την εκδρομή στην Νάπολη και ανέβασε και σχετικές φωτογραφίες από το μπαλκόνι ξενοδοχείου όπου διέμεινε.
Κλείσιμο
Η Ντιλέτα Λεότα είναι από την Σικελία και συγκεκριμένα από την Κατάνια.
Σε τριάντα χρόνια οι μηχανές θα σκέφτονται για μας, θα μας φέρνουν κοντά στους δικούς μας και θα μιλάνε όπως εμείς. Το μόνο που θα μένει «μοναδικό», γι’ αυτό θα είναι και ακριβό, θα είναι να ξέρεις πως απέναντί σου κάθεται, στ' αλήθεια, ένας άνθρωπος.
Η ιστορία ενός εκπαιδευτικού θεσμού που συνδέει ευρηματικά τα παιδιά με την τεχνολογία και την καινοτομία και αποτελεί μια οργανωμένη πλατφόρμα δημιουργικής σκέψης που εξάγει την ελληνική ρομποτική στον κόσμο.