Εάν ο Ολιβιέ Ζιρού παίζει τόσο καλά μπιλιάρδο όσο ξέρει να σκοράρει μέσα στο γήπεδο τότε η Ντιλέτα Λεότα θα γίνει άσος στο μπιλιάρδο.
Η εντυπωσιακή Ιταλίδα δημοσιογράφος βρέθηκε στο προπονητικό κέντρο της Μίλαν για συνεντεύξεις και ο Γάλλος ποδοσφαιριστής την προσκάλεσε να διαγωνιστούν στο μπιλιάρδο.
«Όταν με προκαλούν στο μπιλιάρδο αλλά καταλαβαίνω ότι θα χάσω», έγραψε η Ντιλέτα στα social media και ανέβασε φωτογραφίες με τον πρωταθλητή Ιταλίας με τη Μίλαν.
Καθηλωτικές εμπειρίες σε έναν εμβληματικό προορισμό που φέρνουν τους ανθρώπους πιο κοντά και επαναπροσδιορίζουν τον τρόπο με τον οποίο βιώνουν την ψυχαγωγία και την απόλαυση, έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τα μέλη της κοινότητας του Ploom*.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς