Europa League, Μονακό -Λεβερκούζεν 2-3 (3-5 πέναλτι): Στους «16» οι Γερμανοί
Η Λεβερκούζεν έφυγε με το εισιτήριο της πρόκρισης από το Μόντε Κάρλο - Μετά από 120' το σκορ έμεινε στο 2-3 και οι Γερμανοί επικράτησαν 5-3 στα πέναλτι
UPD:
Πρόκριση-θρίλερ στους «16» του Europa League πήρε στο «Λουι ΙΙ» η Μπάγερ Λεβερκούζεν με 5-3 στα πέναλτι, καθώς στην κανονική της διάρκεια και στην παράταση η αναμέτρηση με τη Μονακό βρήκε νικητές τους Γερμανούς με 3-2, σκορ με το οποίο είχε επικρατήσει πριν από μία εβδομάδα στη «Μπαι Αρίνα» η ομάδα από το Πριγκιπάτο.
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cqq8jkhgq8jt)
Για πρώτη φορά στην Ιστορία τους και μετά από εντός έδρας ήττα οι «ασπιρίνες» θα συνεχίσουν σε ευρωπαϊκή διοργάνωση.
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cqq8i4ouz4gx)
Παρότι προέρχονταν από τρεις σερί ήττες απέναντι στους Μονεγάσκους, η τελευταία πριν από μία εβδομάδα επί γερμανικού εδάφους, οι «ασπιρίνες» ανέτρεψαν τα εις βάρος τους δεδομένα και με απόλυτη ευστοχία στη «ρώσικη ρουλέτα» των πέναλτι (5 στα 5) θα βρεθούν στην αυριανή (24/02) κλήρωση της Νιόν.
Οι δύο αυτές διακρίσεις αποτελούν μια σημαντική αναγνώριση της στρατηγικής πορείας του Ομίλου B&F, ο οποίος συνεχίζει να επενδύει με συνέπεια στην καινοτομία, στην ποιότητα, στη δημιουργικότητα και στη διαρκή εξέλιξη
Από τους ασπροπίνακες, στα μαθητικά lockers και τον ψηφιακό μετασχηματισμό των αιθουσών διδασκαλίας: Tο πρόσωπο της εκπαίδευσης αλλάζει και μία ελληνική εταιρεία πρωτοπορεί.
Στους μήνες που απουσίασε από τη δουλειά της λόγω άδειας μητρότητας, η Κατερίνα Πετράκη παρακολούθησε από απόσταση μια αλλαγή που εξελισσόταν με ταχύτητα. Η Τεχνητή Νοημοσύνη άρχιζε να περνά από τη θεωρία στην πράξη, αποκτώντας θέση στην καθημερινότητα ολοένα και περισσότερων επαγγελμάτων. Αυτό που μέχρι πρότινος έμοιαζε με μια τεχνολογία του μέλλοντος, γινόταν σταδιακά μέρος του παρόντος.