Οι πράσινοι παίζουν στο Final-8 του Κυπέλλου στο Ηράκλειο και εάν δεν πάρουν την κούπα δύσκολα την Δευτέρα θα είναι στη θέση του ο Ντέγιαν Ράντονιτς.
Ο προπονητής της Εθνικής Ιταλίας είναι βασικός υποψήφιος για να τον αντικαταστήσει και η ομοσπονδία μπάσκετ της χώρας άναψε το πράσινο φως στην διπλή ενασχόληση.
Ο Τζιάνι Πετρούτσι, πρόεδρος της ιταλικής Ομοσπονδίας μίλησε στην ιταλική ιστοσελίδα «La Stampa» για το εάν μπορεί να δουλέψει και σε σύλλογο ο Ποτσέκο και έδωσε το πράσινο φως.
«Όλα πλέον είναι στο χέρι του Ποτσέκο. Δεν μπορώ να τον σταματήσω στο όνομα του συμβολαίου και της σχέσης που έχουμε δημιουργήσει. Ο μόνος όρος είναι ότι δεν θα μιλάμε για την αγορά όσο βρίσκεται στην εθνική ομάδα», είπε σχετικά.
Η εταιρεία υλοποιεί μακροχρόνια και πολυβραβευμένα προγράμματα κοινωνικής συνεισφοράς, με μετρήσιμα αποτελέσματα που συμβάλλουν ουσιαστικά στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών