NFL: 24χρονος αθλητής συγκρούστηκε με αντίπαλο και κατέρρευσε - Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο χωρίς τις αισθήσεις του

NFL: 24χρονος αθλητής συγκρούστηκε με αντίπαλο και κατέρρευσε - Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο χωρίς τις αισθήσεις του

Σοκαριστικές στιγμές σε αγώνα του NFL και μεγάλη αγωνία για την κατάσταση της υγείας του Νταμάρ Χάμλιν 

damar-hamlin
Έκοψε την ανάσα ο σοκαριστικός τραυματισμός του 24χρονου Νταμάρ Χάμλιν του NFL στην αναμέτρηση των Μπάφαλο Μπιλς με τους Σινσινάτι Μπένγκαλς καθώς ο νεαρός αθλητής κατέρρευσε αφού συγκρούστηκε με αντίπαλο και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο χωρίς τις αισθήσεις του.

Στα μέσα της πρώτης περιόδου και με το σκορ στο 7-3 υπέρ τον Μπένγκαλς, ο αμυντικός των Μπάφαλο Μπιλ συγκρούστηκε με τον tight end της ομάδας του Σινσινάτι, Τι Χίγκινς. Ο 24χρονος Χάμλιν αρχικά σηκώθηκε όρθιος όμως δευτερόλεπτα μετά κατέρρευσε στον αγωνιστικό χώρο, χωρίς τις αισθήσεις του.
Terrifying football moment as Bills' Hamlin collapses after tackle
 

Κλείσιμο
Ακολούθησαν συγκλονιστικές στιγμές, αφού οι γιατροί του αγώνα έσπευσαν για να του δώσουν τις πρώτες βοήθειες, ενώ στο γήπεδο μπήκε και ασθενοφόρο για να μεταφέρει τον 24χρονο αθλητή στο νοσοκομείο, με τους συμπαίκτες του Χάμλιν, να ξεσπούν σε κλάματα φανερώνοντας την κρισιμότητα της κατάστασης. Οι συγκεκριμένες στιγμές θύμισαν σε μεγάλο βαθμό τις ανατριχιαστικές στιγμές που εκτυλίχθηκαν με τον Κρίστιαν Έρικσεν στο EURO 2020.

Όπως ήταν φυσικό, αναμέτρηση που αφορούσε την 16η αγωνιστική της regular season του NFL, διακόπηκε οριστικά και θα διεξαχθεί σε νέα ημερομηνία που θα οριστεί από την διοργανώτρια, την ώρα που όλες οι ομάδες στέλνουν μέσα από τα Social Media, προσευχές για την υγεία του Νταμάρ Χάμλιν.
 

Στο νοσοκομείο που διακομίστηκε ο 24χρονος αμυντικός βρίσκεται κόσμος, προκειμένου να μάθει νεότερα για την κατάσταση του Χάμλιν, με τους Μπάφαλο Μπιλς αλλά και το ιατρικό προσωπικό να τηρούν σιγή ιχθύος, αναφορικά με την κατάσταση που βρίσκεται ο νεαρός αθλητής, ο οποίος δέχθηκε ακόμη και CPR για να ανακτήσει τις αισθήσεις του.




Ειδήσεις σήμερα:

Ανάγκασαν Ρομά στην Πάτρα να πει τα κάλαντα γονατιστός και του 'βαλαν φωτιά!

Πώς το TikTok εξελίχθηκε από πιθανό «κατάσκοπο» σε «Δούρειο Ίππο» για τις ΗΠΑ

Στην εντατική ο Τζέρεμι Ρένερ, θα χρειαστεί και δεύτερο χειρουργείο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης