Τουρκία: Φαρσοκωμωδία σε ντέρμπι της β΄ κατηγορίας - Σταμάτησαν να παίζουν επειδή δεν τηρήθηκε το fair play

Τουρκία: Φαρσοκωμωδία σε ντέρμπι της β΄ κατηγορίας - Σταμάτησαν να παίζουν επειδή δεν τηρήθηκε το fair play

Οι παίκτες της Αλτάι επέλεξαν αυτόν τον τρόπο για να διαμαρτυρηθούν μετά το τέταρτο γκολ της Τουζλασπόρ στο ντέρμπι παραμονής στη β' κατηγορία Τουρκίας

tourkia-podosfairo
Η αγωνιστική δράση συνεχίστηκε το Σαββατοκύριακο των Χριστουγέννων σε αρκετές χώρες, μεταξύ των οποίων και η Τουρκία όπου καταγράφηκε και ένα αξιοπερίεργο σκηνικό.

Συγκεκριμένα, η αναμέτρηση της Τουζλασπόρ κόντρα στην Αλτάι για τη δεύτερη κατηγορία εξελίχθηκε από ντέρμπι με στόχο την παραμονή σε... φαρσοκωμωδία, μια και οι καθυστερήσεις του αγώνα κύλησαν με τους φιλοξενούμενους απλά να στέκονται και να κοιτούν, χωρίς να συμμετέχουν στην αναμέτρηση.



Αιτία το γκολ με το οποίο η Τουζλασπόρ «υπέγραψε» την ανατροπή από 0-2 σε 4-2. Το γκολ που επιτεύχθηκε στο 90' προκάλεσε έντονα παράπονα στις τάξεις της Αλτάι, αφού στην αρχή της φάσης έμεινε στο έδαφος ποδοσφαιριστής της ο οποίος χτύπησε στο κεφάλι, με τους γηπεδούχους όχι μόνο να μην τηρούν και ποτέ το fair play αλλά και να «χτίζουν» αντεπίθεση στην οποία μπήκε το γκολ το οποίο τους χάρισε το «τρίποντο» με το οποίο βγήκαν εκτός επικίνδυνης ζώνης.

Αντιδρώντας οι ποδοσφαιριστές της Αλτάι σταμάτησαν να παίζουν στα λεπτά των καθυστερήσεων, υποχρεώνοντας τον ρέφερι να κοιτάζει άπραγος με τη σφυρίχτρα στο στόμα και να διατάζει στο 90+6' την οριστική ολοκλήρωση του ματς.

Tuzlaspor - Altay (4-2) Maç Özeti | 1. Lig | 24-12-2022


Ειδήσεις σήμερα:

Οι διαδρομές χρήματος στο Qatargate, οι κοριοί και ο «ιστός» των 12 ΜΚΟ

Με ιστορική ζέστη θα γίνει η Πρωτοχρονιά - Πότε έρχεται η αλλαγή του καιρού

Ο μύθος της Rolex - Κέρδη δισεκατομμυρίων και μυστικά
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης