Μπέκερ: «Στη φυλακή ήμουν ένα τίποτα»

Μπέκερ: «Στη φυλακή ήμουν ένα τίποτα»

Ο Μπόρις Μπέκερ έμεινε 8 μήνες σε φυλακή της Μεγάλης Βρετανίας και έδωσε με αντίτιμο 500.000 ευρώ την πρώτη του συνέντευξη μετά από την αποφυλάκιση του

25545885
Την πρώτη του συνέντευξη μετά από την αποφυλάκισή του από τις φυλακές της Μεγάλης Βρετανίας έδωσε ο Μπόρις Μπέκερ.

Ο θρυλικός Γερμανός τενίστας που είχε καταδικαστεί σε 2,5 χρόνια φυλάκιση για φορολογική απάτη έμεινε ελεύθερος και απελάθηκε από την Μεγάλη Βρετανία για να επιστρέψει στην πατρίδα του.

Ο Μπόρις Μπέκερ παραχώρησε την πρώτη του συνέντευξη σε μυστική τοποθεσία στο Μόναχο και όπως γράφουν τα γερμανικά ΜΜΕ εισέπραξε το ποσό των 500.000 ευρώ για να μιλήσει στον τηλεοπτικό σταθμό της Γερμανίας Sat.1.


Κλείσιμο

Η συνέντευξη θα μεταδοθεί απόψε αλλά η Bild εξασφάλισε κάποια αποσπάσματα τα οποία και δημοσίευσε. Η συνέντευξη είναι στα αγγλικά αλλά και στα γερμανικά γιατί ο Μπέκερ θέλει να την δουν και οι Άγγλοι.

«Στη φυλακή ήμουν ένα τίποτα. Δεν δίνουν δεκάρα ποιος είσαι. Είσαι απλά ένας αριθμός. Ο δικός μου ήταν το A2923EV. Δεν με φώναζαν Μπόρις, με φώναζαν με τον αριθμό μου και κανέναν δεν ενδιέφερε το ποιος ήμουν έξω από τη φυλακή. Νομίζω πως ανακάλυψα ξανά τον άνθρωπο μέσα μου, τον άνθρωπο που ήμουν μια μέρα. Πήρα ένα σκληρό μάθημα. Ένα επίσης πολύ ακριβό και πολύ επίπονο μάθημα. Φυσικά, όλα όσα συνέβησαν με δίδαξαν κάτι σημαντικό και άξιζε τον κόπο: πως υπάρχουν πράγματα που συμβαίνουν για καλό λόγο» είπε μεταξύ άλλων.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της Bild, o Γερμανός δούλεψε σε όλη του τη θητεία ως βοηθός του προπονητή των φυλακών, βοηθώντας με την εμπειρία και τις γνώσεις του τους συνομήλικους συγκρατούμενούς του.

Στη συνέχεια της συνέντευξης περιέγραψε και την ημέρα της αποφυλακισής του: «Από τις 6 το πρωί εκείνη τη μέρα καθόμουν στην άκρη του κρεβατιού και περίμενα να ανοίξει η πόρτα. Στις 7:30 ήρθαν για να με πάρουν, άνοιξαν την πόρτα και με ρώτησαν αν ήμουν έτοιμος. Είχα ήδη ετοιμάσει όλες μου τις βαλίτσες και τους είπα: Πάμε».


Εκτός από τη μεγάλη οικονομική συμφωνία που έκανε με το Sat.1, ο Μπέκερ θα συμμετέχει ακόμα σε μια υπερπαραγωγή της Apple TV, που περιλαμβάνει κι άλλους θρύλους του αθλήματος ΜακΕνρο, Μποργκ, Τζόκοβιτς, Βιλάντερ.





Ειδήσεις σήμερα:

Στο μικροσκόπιο μηχανή που ενδέχεται να χρησιμοποίησαν οι δράστες της ληστείας στη Rolex

Η μυστική συνάντηση Τζιόρτζι-Παντσέρι με τους Καταριανούς και ο «χοντρός χαρτοφύλακας»

Νέο κοίτασμα φυσικού αερίου στην Κύπρο – Εκτίμηση ότι περιέχει 2 με 3 τρισ. κυβικά πόδια
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης