Κορυφαίος Ρώσος τενίστας εντυπωσιάστηκε από την επίσκεψή του στο Άγιο Όρος
Ο Κάρεν Κατσάνοφ ταξιδεύει συχνά στην Ελλάδα αλλά για πρώτη φορά βρέθηκε στο Άγιο Όρος
Ο Κάρεν Κατσάνοφταξιδεύει συχνά πυνκά στην Ελλάδα κυρίως για προετοιμασία αφού έχει καλές σχέσεις με τον Στέφανο Τσιτσιπά.
Ο Ρώσος τενίστας που σήμερα είναι στο Νο20 της παγκόσμιας κατάταξης και έχει φτάσει έως το Νο8 αυτή τη φορά δεν κατέβηκε στην Αθήνα αλλά επισκέφτηκε τη Χαλκιδική και το Άγιο Όρος.
Ο Κατσάνοφ έμεινε ενθουσιασμένος από το Άγιο Όρος και έγραψε: «Το Άγιο Όρος είναι ένα από τα πιο όμορφα μέρη που έχω πάει ποτέ. Η πίστη είναι το μόνο που έχουμε. Κράτα το φως μέσα σου».
Οι αγορές μας έχουν αλλάξει σημαντικά τα τελευταία χρόνια και το Πλαίσιο ακολουθεί αυτή την εξέλιξη, προσφέροντας διαφορετικούς τρόπους πληρωμής που προσαρμόζονται στις ανάγκες κάθε αγοράς.
Δουλειά, οικογένεια, υποχρεώσεις, μάς κάνουν συχνά να μεταθέτουμε τη φροντίδα του εαυτού μας. Η νέα καμπάνια της Εθνικής Ασφαλιστικής μάς θυμίζει γιατί αξίζει να εστιάσουμε ξανά σε εμάς και την υγεία μας