Γκαρσία - Σάκκαρη 2-0: Ο τελικός στο WTA Finals έμεινε όνειρο - Δείτε βίντεο

Γκαρσία - Σάκκαρη 2-0: Ο τελικός στο WTA Finals έμεινε όνειρο - Δείτε βίντεο

Η Ελληνίδα τενίστρια γνώρισε την ήττα από την Γαλλίδα με 6-3, 6-2 και δεν μπόρεσε να προκριθεί στον τελικό του WTA Finals στο Τέξας

Collage_Maker-07-Nov-2022-01_37-AM
Η Μαρία Σάκκαρη δεν κατάφερε να συνεχίσει την πορεία της στο WTA Finals στο Φορτ Γουόρθ στο Τέξας, έπεσε πάνω σε μια εντυπωσιακή Καρολίν Γκαρσία με τη Γαλλίδα να επικρατεί 6-3, 6-2 σε 75 λεπτά και να παίρνει το πρώτο εισιτήριο για τον τελικό.

Όπως και πέρυσι, έτσι και φέτος η 28χρονη Ελληνίδα δεν καταφέρνει να κάνει το βήμα παραπάνω και να προκριθεί στον τελικό του WTA Finals.

Βρέθηκε σε άσχημη ημέρα απέναντι στην 29χρονη Γαλλίδα, που παρουσιάστηκε με περισσότερη ενέργεια, είδε να της βγαίνουν σχεδόν τα πάντα και με μεγαλύτερη αυτοπεποίθησε έφθασε δίκαια στην πρόκριση στον τελικό, όπου θα περιμένει μια από τις Σβιόντεκ ή Σαμπαλένκα.



Μάλιστα, η Γκαρσία με τη νίκη της ξεπέρασε τη Σάκκαρη στο No.4 της παγκόσμιας κατάταξης και εκεί θα βρίσκεται και μετά τον τελικό.

Η Σάκκαρη αποχωρεί από τη διοργάνωση έχοντας αφήσει πολύ καλές εντυπώσεις, τρεις νίκες με τις Πεγκούλα, Σαμπαλένκα και Ζαμπέρ στον όμιλο, απλά στον ημιτελικό η Γκαρσία ήταν καλύτερη.


Κακή αρχή για Σάκκαρη
Κλείσιμο
Η εικόνα των πρώτων games έδωσε μια εικόνα για το παιχνίδι, με τη Σάκκαρη να προσπαθεί, αλλά να αδυνατεί να αλλάξει τα δεδομένα.

Η Γκαρσία έκανε το πρώτο αποφασιστικό βήμα στο 4ο game, προηγήθηκε 0-40 και χωρίς δυσκολία πέτυχε το break για το 3-1.
Η Σάκκαρη, σε μια από τις ελάχιστες αναλαμπές της στον ημιτελικό, με την πρώτη ευκαιρία που βρήκε, απάντησε με break (3-2), αλλά δεν είχε συνέχεια.

Ενα από τα όπλα της το 1ο σερβίς, δεν λειτούργησε ποτέ και σε συνδυασμό με τα απανωτά λάθη, έκανε πιο εύκολο το δρόμο για την Γκαρσία. Με τρία λάθη η Γκαρσία προηγήθηκε 0-40 και με νέο break, έκανε το 4-2, με δύο σερί πόντους «έσβησε» τον κίνδυνο του 40-40, για το 5-2, η Σάκκαρη με love game μείωσε σε 5-3, όμως η Γκαρσία έκλεισε το σετ 6-3, έχοντας 10 winners, έναντι ενός της Σάκκαρη.

Οι δύο χαμένες ευκαιρίες της Σάκκαρη
Ακόμα χειρότερα εξελίχθηκε για τη Σάκκαρη το 2ο σετ. Η Γκαρσία προηγήθηκε 0-30 και 30-40, πετυχαίνοντας break (1-0). Δεν είχε πρόβλημα για να κάνει το 2-0 και να φέρει πιο πολλή απογοήτευση στην Ελληνίδα, «σπάζοντας» ξανά το σερβίς της (3-0).

Στη συνέχεια η Σάκκαρη έχασε δύο ευκαρίες να κάνει-τουλάχιστον-λίγο πιο δύσκολη ζωή της Γκαρσία. Στο 4ο game προηγήθηκε 0-30 και 30-40, όμως η Γκαρσία με ψυχραιμία πήρε τρεις σερί πόντους (4-0).

Η Σάκκαρη μείωσε σε 4-1, για να ακολουθήσει το 6ο game, που ήταν απόλυτα ενδεικτικό της εικόνας των δύο παικτριών στο παιχνίδι.

Η Γκαρσία πήγε στο 30-0, ισοφαρίστηκε 30-30 και 40-40, η Σάκκαρη βρέθηκε με διπλό λάθος της Γαλλίδας σε break point, όμως η Γκαρσία με άσο και, λάθος της Σάκκαρη έκανε το 5-1, στο 8ο game πήγε στο 40-0 και έκλεισε το σετ στο 6-2.

Caroline Garcia vs. Maria Sakkari | 2022 WTA Finals Semifinal | Match Highlights




Πηγή:www.gazzetta.gr



Ειδήσεις σήμερα

Κακοκαιρία «Eva»: «Χτυπάει» στα Δωδεκάνησα - Υποχώρηση των έντονων φαινομένων από Δευτέρα

Μαρία Κοκκίνου: Ποια ήταν η διακεκριμένη αρχιτέκτονας που έφυγε από τη ζωή νικημένη από τον καρκίνο

Βιασμός 12χρονης: «Έχω στυτική δυσλειτουργία, άδικα έχω στοχοποιηθεί» λέει ο 34χρονος που έχει προφυλακιστεί
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης