Μπερνάρντ: «Είμαι πολύ χαρούμενος που αποτελώ μέλος της οικογένειας του Παναθηναϊκού»

Μπερνάρντ: «Είμαι πολύ χαρούμενος που αποτελώ μέλος της οικογένειας του Παναθηναϊκού»

Ο Μπερνάρντ μίλησε για το παιχνίδι με τον Άρη και εμφανίστηκε χαρούμενος που αποτελεί μέλος της οικογένειας του Παναθηναϊκού και πεπεισμένος πως η ομάδα μπορεί να συνεχίσει να κάνει πρωταθλητισμό μέχρι το φινάλε

Bernar
Ο Βραζιλιάνος σταρ των «πρασίνων» δεν έκρυψε την χαρά του που είναι μέλος της ομάδας του «τριφυλλιού», αυτής της «οικογένειας» όπως την χαρακτήρισε. Ο Μπερνάρντ ανέφερε ακόμη πως είναι αισιόδοξος πως ο Παναθηναϊκός μπορεί να συνεχίσει την πορεία πρωταθλητισμού του, παρ' ότι φυσικά υπάρχει ακόμη πολύς δρόμος για το πρωτάθλημα.

Τέλος, επεσήμανε την ομοιότητα που έχουν οι Βραζιλιάνοι με τους Έλληνες, πως πρόκειται για ανθρώπους που δείχνουν την ίδια ανθρώπινη ζεστασιά, η οποία και τον βοήθησε αρκετά στην πιο γρήγορη προσαρμογή του.

Για το εξαιρετικό ξεκίνημα της ομάδας στο πρωτάθλημα: «Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Είμαι μέλος μιας ομάδας η οποία είναι δυνατή, έχει δυναμική και κάθε μέρα βλέπω να βελτιώνεται σ’ αυτά που χρειάζεται βελτίωση. Είμαι κι εγώ μέλος αυτής της διαδικασίας, αυτής της «οικογένειας», αυτού του οικοδομήματος που φτιάχνουμε. Βεβαίως πρέπει να γίνουν πολλά ακόμη, αλλά πιστεύω ότι με τη νοοτροπία που έχουμε όλοι θα προχωρήσουμε μπροστά, για ακόμη μεγαλύτερες και περισσότερες νίκες».

Για το εάν πιστεύει, έχοντας κάνει πρωταθλητισμό σε διάφορες χώρες, πως η ομάδα διαθέτει το μέταλλο και το χαρακτήρα να το κάνει μέχρι τέλους.
«Ναι, χωρίς καμία αμφιβολία η ομάδα έχει μια δυνατή, μια ισχυρή νοοτροπία, ξέρει τι θέλει. Ξέρει πόσο μεγάλη σημασία έχει να φοράς τη φανέλα αυτής της ομάδας και πόσο μεγάλη σημασία έχουν οι νίκες. Πράγματι έχουμε θέληση για τις νίκες, βρισκόμαστε στο σωστό δρόμο, το γεγονός πως έχουμε οκτώ νίκες στα οκτώ πρώτα παιχνίδια αυτό δείχνει, αλλά ο δρόμος είναι μακρύς και πρέπει να γίνουν ακόμη πολλά. Αδιαμφισβήτητα θα πρέπει να διατηρούμε σε κάθε αγώνα, κάθε εβδομάδα τη σκέψη του νικητή, γιατί ξέρουμε πόσο μεγάλη σημασία έχουν οι νίκες τις οποίες κάνουμε».

Για το αν η ομοιότητα μεταξύ Ελλήνων και Πορτογάλων και Βραζιλιάνων, είναι αλήθεια ή μύθος;
«Συμφωνώ απόλυτα ότι ισχύει. Το είδα, το βίωσα από την πρώτη στιγμή που ήρθα στην Ελλάδα για να υπογράψω στον Παναθηναϊκό. Πραγματικά και το κλίμα και οι άνθρωποι, έχουν την ίδια ζεστασιά, την ίδια θέρμη. Βλέπω πως οι Έλληνες, όπως και οι Βραζιλιάνοι μιλάνε πολύ, κοιτάνε να μάθουν ο ένας τον άλλον, να ρωτήσουν και να δείξουν το ενδιαφέρον τους, την ανθρώπινη ζεστασιά. Όπως γίνεται στη δική μου τη χώρα. Mε βοήθησαν πάρα πολύ στην προσαρμογή μου αυτά τα κοινά χαρακτηριστικά και γι’ αυτό θα πω για άλλη μια φορά πόσο χαρούμενος αισθάνομαι που βρίσκομαι στην Ελλάδα».


Ειδήσεις σήμερα

Βίντεο: Η στιγμή που «πετάνε έξω» από το συνέδριο του ΚΚ Κίνας τον προκάτοχο του Σι Τζινπίνγκ!

Ληστής που αποφυλακίστηκε το θύμα της επίθεσης με καυστικό υγρό στο Ηράκλειο - Αναζητείται η σύζυγός του

Ορκίστηκε η κυβέρνηση της Μελόνι - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης