Super League 1, Ατρόμητος - Βόλος 0-2: «Τρένο» οι Βολιώτες

Super League 1, Ατρόμητος - Βόλος 0-2: «Τρένο» οι Βολιώτες

Με γκολ  των Ντέλετιτς (40'), Φερνάντες (54') ο Βόλος έφυγε με το διπλό από το Περιστέρι και έφτασε στις έξι νίκες σε εννέα παιχνίδια στη Super League 1

5711544
Το... τρένο του Βόλου πέρασε και από το Περιστέρι!

Οι Βολιώτες με τα γκολ των Ντέλετιτς (40') και Πάολο Φερνάντες (54') πέρασαν με το διπλό (0-2) επί του Ατρόμητου, σημείωσαν την πέμπτη τους συνεχόμενη νίκη στο πρωτάθλημα και ανέβηκαν -έστω και προσωρινά- στη 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα συνεχίζοντας να εντυπωσιάζουν!

Δείτε ΕΔΩ τα γκολ 

Ο Ατρόμητος ήταν αναποτελεσματικός, χάνοντας ευκαιρίες και έχοντας και δοκάρι με τον Κλωναρίδη στο δεύτερο μέρος. Αντίθετα οι κυανέρυθροι ήταν κυνικοί στην τελική τρίτη και έβαλαν τρεις ακόμα βαθμούς στο... σακούλι τους, δίνοντας συνέχεια στην πολύ αξιόλογη πορεία τους μετά από εννιά αγωνιστικές, με τρεις νίκες και μία ισοπαλία σε τέσσερα εκτός έδρας παιχνίδια.

Έτσι ξεκίνησαν Κόουλμαν και Μπράτσος
Ο Κρις Κόουλμαν ξεκίνησε με 4-2-3-1, έχοντας τον Γιαννιώτη στο τέρμα, τους Ντε Μποκ, Σουάρεθ, Μαυρομμάτη και Κεσχρίντα από αριστερά προς τα δεξιά στην άμυνα, στον άξονα τους Γκονθάλεθ και Κούεν, με τον Μουνίθ μπροστά τους, στα άκρα τους Κλωναρίδη και Ροτάριου και τον Κιάρτανσον στην κορυφή της επίθεσης. Ανάλογος σχηματισμός και από τον Κώστα Μπράτσο στον Βόλο. Ο Κλέιμαν είναι στην εστία, οι Λούνα και Άλχο αριστερά και δεξιά στα άκρα της άμυνας αντίστοιχα και ο Σιέλης με τον Εσκοβάλ κεντρικό αμυντικό δίδυμο. Οι Τσοκάνης και Μπαριέντος στον άξονα της μεσαίας γραμμής με τον Μεσκίδα μπροστά τους, στα άκρα οι Ντέλετιτς και Πάολο Φερνάντες και ο Οζέγκοβιτς προωθημένος.

Ο Ντέλετιτς με το πέμπτο του γκολ άνοιξε το σκορ στο Περιστέρι
Οι στατικές μπάλες που κέρδιζε ο Ατρόμητος στο πρώτο τέταρτο έφεραν την ομάδα του Περιστερίου σε δύο περιπτώσεις πολύ κοντά στο προβάδισμα μέσα στο ίδιο λεπτό. Στο 12' ο Μουνίθ με απευθείας εκτέλεση φάουλ ανάγκασε τον Κλέιμαν να βγάλει σε κόρνερ με μια εντυπωσιακή απόκρουση, ενώ πάλι από το πόδι του Ισπανού μεσοεπιθετικού στην εκτέλεση που ακολούθησε, ο Κιάρτανσον μέσα από τη μικρή περιοχή ανενόχλητος με κεφαλιά έστειλε την μπάλα πάνω από το οριζόντιο. Ο Μουνίθ ήταν με διαφορά ο καλύτερος παίκτης του γηπέδου και δεν ήταν τυχαίο που ο Ατρόμητος έχασε τα ηνία του ματς όταν ο Ισπανός αναγκάστηκε να αποχωρήσει με τραυματισμό στα μισά του πρώτου μέρους με τον Φριντζόνσον να τον αντικαθιστά.

Μέχρι εκείνη τη στιγμή οι Βολιώτες είχαν ένα σουτ του Οζέγκοβιτς που μπλόκαρε εύκολα ο Γιαννιώτης. Σταδιακά όμως οι φιλοξενούμενοι πήραν το πάνω χέρι, είχαν ένα διαγώνιο σουτ του Μεσκίδα που πέρασε άουτ στο 39' και στο αμέσως επόμενο λεπτό κατάφεραν να πάρουν το προβάδισμα. Ο Μαυρομμάτης πήδηξε χωρίς να πάρει την κεφαλιά, ο Μεσκίδα πήρε την μπάλα και έφτασε απέναντι από τον Γιαννιώτη, ο οποίος τον νίκησε στο τετ α τετ, αλλά στο ριμπάουντ ο Ντέλετιτς που ακολουθούσε τη φάση πλάσαρε στα δίχτυα για το 0-1, σημειώνοντας το πέμπτο του γκολ στο πρωτάθλημα.

Αναποτελεσματικός ο Ατρόμητος και ο Βόλος με Φερνάντες το 0-2 και το διπλό
Με την έναρξη του δευτέρου μέρους ο Κόουλμαν έριξε τον Ρομπάιγ στο ματς αντί του Ροτάριου θέλοντας να βρει κάτι διαφορετικό επιθετικά. Ο Γάλλος πήρε ενέργειες πάνω του και στο 53' έβγαλε τον Φριντζόνσον απέναντι από τον Κλέιμαν, αλλά ο γκολκίπερ του Βόλου είπε «όχι» στο πλασέ. Και ο Ατρόμητος πλήρωσε ξανά τις χαμένες του ευκαιρίες στο αμέσως επόμενο λεπτό. Ο Οζέγκοβιτς πεσμένος έβγαλε την πάσα στον Τσοκάνη και εκείνος τροφοδότησε τον Πάολο Φερνάντες, ο οποίος πλάσαρε τον Γιαννιώτη γράφοντας το 0-2 στο 54'. Οι Περιστεριώτες δικαιούνταν βάσει των ευκαιριών τους ένα γκολ, αλλά δεν το βρήκαν ούτε στο 63' όταν ο Κλωναρίδηςε έπιασε ένα δυνατό σουτ από πλάγια θέση και ο Κλέιμαν βρήκε την μπάλα, η οποία σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι.

Ο Κόουλμαν πέρασε στο ματς και τον Τζαβίδα αντί του Κούεν ψάχνοντας ένα γκολ για να ξαναμπεί ο Ατρόμητος στο ματς, ωστόσο ο Βόλος εμφανίζοντας συνοχή πλέον στην άμυνα δεν κινδύνευε με τον Ατρόμητο να μην μπορεί να δημιουργήσει κάτι καλύτερο στην τελική τρίτη. Οι παίκτες του Μπράτσου (ο οποίος έβαλε στο παιχνίδι τον Πίρινεν αντί του Ντέλετιτς για να κρατήσει το σκορ) σχετικά εύκολα διατήρησαν το προβάδισμα των δύο τερμάτων ως το τέλος και έφυγαν από το Περιστέρι με το τρίποντο, πανηγυρίζοντας την πέμπτη τους σερί νίκη στο πρωτάθλημα.

MVP: Ο Κλέιμαν με τις κομβικές επεμβάσεις του κράτησε το μηδέν στην εστία του και συνέβαλε τα μέγιστα για το διπλό.

Κλείσιμο
Στο ύψος τους: Ο Μπαριέντος έκανε όλη τη δουλειά στο κέντρο για τον Βόλο μοιράζοντας μπάλες, κόβοντας και προωθώντας το παιχνίδι, ενώ καλά τα πήγε και ο Ντέλετιτς παίρνοντας προσπάθειες πάνω του και βρίσκοντας το γκολ για να ανοίξει το σκορ.


Αδύναμος κρίκος: Η αναποτελεσματικότητα του Ατρόμητου, ο οποίος με Κιάρτανσον και Φριντζόνσον έχασε δύο τεράστιες ευκαιρίες, ενώ είχε και δοκάρι με τον Κλωναρίδη.

Η γκάφα: Την έκανε ο Μαυρομμάτης στη φάση του γκολ του Ντέλετιτς, καθώς αν καθάριζε την μπάλα με το κεφάλι σε μια σχετικά εύκολη στιγμή δεν θα έδινε την ευκαιρία στον Βόλο να μπει στην περιοχή και να πάρει το προβάδισμα.

Το στραγάλι: Ο Φωτιάς δεν είχε κάποια δύσκολη φάση στο ματς κάνοντας μια σωστή διαιτησία.

Το ταμείο του Gazzetta: Το ματς κρίθηκε στην αποτελεσματικότητα που είχε ο Βόλος, χαρακτηριστικό που δεν διέθετε ο Ατρόμητος. Οι κυανέρυθροι παίρνοντας προβάδισμα δύο τερμάτων φρόντισαν στη συνέχεια υπό την καθοδήγηση του Μπράτσου να κάνουν σωστή διαχείριση του σκορ και να φύγουν με το τρίποντο από το Περιστέρι συνεχίζοντας την εξαιρετική τους πορεία στο πρωτάθλημα.

Οι συνθέσεις:

Ατρόμητος (Κρις Κόουλμαν): Γιαννιώτης, Ντε Μποκ, Σουάρεθ, Μαυρομμάτης, Κεσχρίντα, Γκονθάλεθ, Κούεν (69' Τζαβίδας), Μουνίθ (26' Φριντζόνσον), Κλωναρίδης, Ροτάριου (46' Ρομπάιγ), Κιάρτανσον

Βόλος (Κώστας Μπράτσος): Κλέιμαν, Λούνα, Σιέλης, Εσκοβάλ, Άλχο, Τσοκάνης, Μπαριέντος, Μεσκίδα (62' Νοκέρ), Ντέλετιτς (73' Πίρινεν), Πάολο Φερνάντες, Οζέγκοβιτς (87' Κούτσιας)

Πηγή: www.gazzetta.gr 

Ειδήσεις σήμερα:

Ψάχνουν τους βιαστές της 12χρονης μέσα από 367 συνομιλίες - Έρχονται νέες συλλήψεις

Ικανοποίηση στην Αθήνα για τον ευρω-συμβιβασμό για το αέριο, αλλά ο «διάβολος κρύβεται στις λεπτομέρειες»

Αντίστροφη μέτρηση για την «πολιορκία» της Χερσώνας - Πώς κινούνται οι Ουκρανοί και τι ετοιμάζουν οι Ρώσοι
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης