Βιασμός 12χρονης: Αναζητούν τους βιαστές μέσα από 367 συνομιλίες - Έρχονται νέες συλλήψεις

Βιασμός 12χρονης: Αναζητούν τους βιαστές μέσα από 367 συνομιλίες - Έρχονται νέες συλλήψεις

Πρόκειται για τουλάχιστον 10 άνδρες οι οποίοι έχουν ταυτοποιηθεί και αναμένεται να εκδοθούν σε βάρος τους εντάλματα σύλληψης

mixos_arthro
Ραγδαίες αναμένονται οι εξελίξεις τις επόμενες ημέρες γύρω από την πολύκροτη υπόθεση βιασμού και μαστροπείας με θύμα το 12χρονο κορίτσι από τον Κολωνό.

Οι Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων έχουν καταγράψει 367 «ύποπτες» συνομιλίες που είχε το κορίτσι μέσω της εφαρμογής Blindchat και με SMS από τον περασμένο Μάιο.

Σε αυτές, είτε η ίδια η 12χρονη είτε ο Ηλίας Μίχος προσποιούμενος την ανήλικη, φέρονται να συνομιλούν με άνδρες οι οποίοι ήθελαν να συνευρεθούν με το θύμα.

Ανάμεσά τους έχουν εντοπιστεί και άτομα που συνάντησαν και βίασαν την 12χρονη δίνοντας χρήματα στον 53χρονο, φερόμενο ως μαστροπό.

Πλέον, η ΕΛ.ΑΣ. εστιάζει τις έρευνες της σε συγκεκριμένους υπόπτους και δεν αποκλείεται τις επόμενες ημέρες να ανοίξει ένας νέος κύκλος συλλήψεων για την υπόθεση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για τουλάχιστον 10 άνδρες οι οποίοι έχουν ταυτοποιηθεί πως βίασαν την 12χρονη και αναμένεται να εκδοθούν σε βάρος τους εντάλματα σύλληψης.

Κλείσιμο
Υπενθυμίζεται πως μέχρι στιγμής, έχουν συλληφθεί ο 53χρονος, Ηλίας Μίχος, ο 42χρονος, Γιάννης Σοφιανίδης, ένας 36χρονος, πρώην εργαζόμενος σε δημόσιο νοσοκομείο, ένας 34χρονος επιχειρηματίας, ένας 33χρονος υπάλληλος φαρμακαποθήκης και η 37χρονη μητέρα του κοριτσιού η οποία οδηγήθηκε στη φυλακή με την κατηγορία της διακεκριμένης μαστροπείας.

Η 37χρονη πέρασε την τέταρτη νύχτα της στη γυναικεία πτέρυγα του Κορυδαλλού. Σύμφωνα με το δικηγόρο της, παραμένει σε κακή, ψυχολογική κατάσταση και συνεχίζει να αρνείται κάθε εμπλοκή στην υπόθεση υποστηρίζοντας πως δεν γνώριζε τον εφιάλτη που ζούσε η 12χρονη.

Χθες το μεσημέρι, μάλιστα, δέχθηκε το πρώτο της επισκεπτήριο από το σύζυγο και την 19χρονη κόρη της.

Παράλληλα, τουλάχιστον 7 άνδρες έχουν παρουσιαστεί αυτοβούλως στην ΓΑΔΑ προκειμένου να καταθέσουν πως συνομιλούσαν με την 12χρονη μέσω των social media.

Όλοι τους έχουν αφεθεί ελεύθεροι ενώ έχουν κατασχεθεί τα κινητά τους τηλέφωνα προκειμένου να σταλούν στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για εργαστηριακή εξέταση.

Από τις έρευνες στα κινητά τηλέφωνα της 12χρονης, του Μίχου και των άλλων βιαστών του κύκλωματος προκύπτουν ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για τον τρόπο δράσης του 53χρονου.

Ο Μίχος φέρεται να εξέδιδε το θύμα του με «τιμοκατάλογο» ανάλογα με τις αρρωστημένες ορέξεις των παιδοβιαστών.

Άνδρες όλων των ηλικιών, από διάφορα σημεία της Αττικής, ακόμη και από Θεσσαλονίκη, βίαζαν την 12χρονη άλλοτε για 30 ευρώ και άλλες φορές για 200. Αναλόγως με τις διαθέσεις του φερόμενου ως μαστροπού της κοπέλας και του deal που έκλεινε μαζί τους από τα social media.

Κάποιοι, μάλιστα, ζητούσαν από τον 53χρονο να έχουν ειδική «τιμή» και συγκεκριμένες ημέρες που θα βρίσκονταν με το κορίτσι.

Στην κατάθεσή της, η 12χρονη υποστήριξε πως τα ραντεβού κλείνονταν σε αυτοκίνητα, τα οποία στάθμευαν σε ενα «κρυφό» σημείο κοντά στο μετρό των Σεπολίων.

Ωστόσο, από τις συνομιλίες του Μίχου με τους βιαστές προκύπτει πως αρκετοί συναντούσαν το κορίτσι και σε ξενοδοχεία ή σπίτια που είχε κλείσει ο 53χρονος. Την ίδια ώρα, οι Αρχές αναζητούν τον 40χρονο, υπεύθυνο του studio στον Κεραμεικό, προκειμένου να εξακριβώσουν αν ο Ηλίας Μίχος εξέδιδε την 12χρονη και σε οίκο ανοχής.





Ειδήσεις σήμερα:

Καιρός: Στους 25 βαθμούς σήμερα ο υδράργυρος και βοριάδες έως 6 μποφόρ


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης