Champions League: Η Σαχτάρ ετοιμάζεται να υποδεχθεί τη Ρεάλ στη σκιά των βομβαρδισμών στην Ουκρανία

Champions League: Η Σαχτάρ ετοιμάζεται να υποδεχθεί τη Ρεάλ στη σκιά των βομβαρδισμών στην Ουκρανία

Οι νέοι βομβαρδισμοί που εξαπέλυσαν οι ρωσικές δυνάμεις σε διάφορες πόλεις της Ουκρανίας έχουν προκαλέσει σοκ στην αποστολή της Σαχτάρ που αγωνίζεται αύριο στη Βαρσοβία με την Ρεάλ για το Champions League

Στον δρόμο για τους «8» η Σαχτάρ: Νίκησε 3-1 την Άντερλεχτ
Οι ουκρανικές ομάδες έχουν σκορπιστεί σε διάφορα μέρη της Ευρώπης δίνοντας τους αγώνες τους για τις διεθνείς διοργανώσεις, ωστόσο το σημερινό πρωϊνό ήταν διαφορετικό... Και συνάμα πολύ δύσκολο.

«Σήμερα το μόνο που έβλεπα στο πρωϊνό ήταν σκυμένα κεφάλια... Οι ποδοσφαιριστές μου είναι άνθρωποι και οι οικογένειες τους βρίσκονται πίσω στην Ουκρανία. Είναι μια σκληρή κατάσταση, καθώς εδώ μιλάμε για ανθρώπινες ζωές... Είμαστε όμως υποχρεωμένοι να παίξουμε και πρέπει να βρούμε κίνητρο για τους παίκτες μας», δήλωσε ο Κροάτης τεχνικός της Σαχτάρ Ιγκόρ Γιοβίσεβιτς, λίγες ώρες πριν το ματς με την Ρεάλ Μαδρίτης.

Η ομάδα του Ντονέτσκ χρησιμοποιεί ως έδρα το γήπεδο της Λέγκια Βαρσοβίας το οποίο αναμένεται να είναι κατάμεστο, αλλά όπως παραδέχθηκε ο Γιοβίσεβιτς: «Τώρα οι Ουκρανοί δεν σκέφτονται το ποδόσφαιρο, αλλά εμείς όσο δύσκολο κι αν είναι έχουμε το μυαλό μας στην Ρεάλ και στο πως θα παίξουμε όσο καλύτερα μπορούμε για όλη τη χώρα».

Μετά τους σημερινούς βομβαρδισμούς είναι πλέον στον αέρα η συνέχιση του πρωταθλήματος Ουκρανίας που είχε ξεκινήσει πριν από 1.5 μήνα περίπου με τους αγώνες να διεξάγονται σε συγκεκριμένες πόλεις.

Ειδήσεις σήμερα:

Νεκροί και τραυματίες από εκρήξεις σε Κίεβο και άλλες 4 πόλεις - Άρχισαν τα αντίποινα Πούτιν

Αποκάλυψη-βόμβα από τον Ράμα: Κάναμε λαθρεμπόριο εμβολίων κορωνοϊού με τον υπουργό Εξωτερικών της Ιταλίας

Μύκονος: Η μάχη Nammos με Principote για το Sea Satin και το Caprice 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης