Παναθηναϊκός: Η AS αποθεώνει τον Αϊτόρ

Το εκρηκτικό ξεκίνημα του Αϊτόρ στη σεζόν για τον ΠAO δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητο στην Ισπανία 

αιτορ
Με τον τίτλο «Κανταλαπιέδρα σούπερ σταρ» η ηλεκτρονική έκδοση της As αναφέρθηκε στην εξαιρετική παρουσία του Αϊτόρ στον Παναθηναϊκό και το καταπληκτικό ξεκίνημα του Ίβηρα εξτρέμ στη τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, όπου έχει συμμετοχή στα 8 από τα 9 γκολ της ομάδας του.

Το δημοσίευμα αναφέρει μεταξύ άλλων τα εξής:
«Ο Παναθηναϊκός είναι ο μεγάλος πρωταγωνιστής στο ξεκίνημα της σεζόν στην Ελλάδα. Η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς έχει μόνο νίκες στα παιχνίδια της και αυτή η περίοδος των επιτυχιών δεν θα είχε επιτευχθεί χωρίς την συμμετοχή του Αϊτόρ Κανταλαπιέδρα, ο οποίος από πέρσι βρίσκεται σε υψηλό επίπεδο και είναι ένας από τους μεγάλους σταρ του ελληνικού πρωταθλήματος.

Ο εξτρέμ από την Βαρκελώνη που ξεκίνησε την πορεία του στη Μπαρτσελόνα, μετρά 5 γκολ και 2 ασίστ σε 5 αγωνιστικές, έχει μεγάλη συμμετοχή στα γκολ της ομάδας του και στην Αθήνα ήδη του έχουν δώσει ένα παρατσούκλι: Ο ασταμάτητος μαέστρος.

Εξάλλου από πέρσι είχε σπουδαία νούμερα. Εννιά γκολ και 10 ασίστ με την φανέλα του Παναθηναϊκού, ο οποίος έκλεισε μια περίοδο οκτώ ετών χωρίς τρόπαιο, με την κατάκτηση του Κυπέλλου. Στον τελικό ο Αϊτόρ πέτυχε το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση και ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής.

Το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι. Φυσικά ο Παναθηναϊκός θέλει να ανανεώσει την συνεργασία τους αλλά ακόμη δεν υπάρχει συμφωνία».

Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Πόλεμος στην Ουκρανία: Πώς η αντεπίθεση του Κιέβου έφερε την πυρηνική απειλή του Πούτιν

Δείτε βίντεο: «Αν αυτός είναι ο Μπάιντεν, εγώ είμαι Ερντογάν» είπε απαξιωτικά ο Τούρκος πρόεδρος

Ο Βγενόπουλος δικαιώθηκε για €300 εκατ. αλλά μετά θάνατον
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης