UEFA Champions League: Ρεάλ Μαδρίτης – Λειψία Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου, στο MEGA
Η δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Champions League έρχεται ζωντάνα στις 22:00
Η συναρπαστική αναμέτρηση Ρεάλ Μαδρίτης – Λειψία για τη 2η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του UEFA Champions League έρχεται ζωντανά στο MEGA, την Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου, στις 22:00.
Η πρωταθλήτρια Ευρώπης, Ρεάλ Μαδρίτης, μετά το εντυπωσιακό ξεκίνημα στη διοργάνωση, υποδέχεται στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου» τη Λειψία, η οποία καλείται να ξεπεράσει το σοκ από τη βαριά ήττα στην πρεμιέρα του UEFA Champions League.
Αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα, στο Post-Game, θα απολαύσουμε τα highlights από όλες τις αναμετρήσεις της βραδιάς και ανάλυση των αγώνων της 2ης αγωνιστικής της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.
Το MEGA φέρνει και φέτος, κάθε Τετάρτη, ποδοσφαιρικό υπερθέαμα ελεύθερα στις οθόνες μας.
Ο Νίκος Σταθόπουλος, Πρόεδρος της BC Partners, βασικού μετόχου του Ομίλου Alphabet Education στον οποίον ανήκουν το Keele University Greece, το Μητροπολιτικό Κολλέγιο και η ΑΚΜΗ, μίλησε στο 11ο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών, τονίζοντας ότι επιθυμούν να προσφέρουν σε κάθε φοιτητή βιώσιμες, μεταβιβάσιμες δεξιότητες για να εξελιχθεί σε έναν κόσμο που αλλάζει συνεχώς.
Η ιστορική πόλη των Δελφών βρέθηκε ξανά στο επίκεντρο ενός διαλόγου που ξεπερνά τα όρια μιας διοργάνωσης και αγγίζει τις μεγάλες προκλήσεις της εποχής μας, συγκεντρώνοντας κορυφαίες προσωπικότητες από τον επιχειρηματικό, πολιτικό και ακαδημαϊκό χώρο.
Η επιτυχία με την πρώτη προσπάθεια έχει γίνει το ιερό δισκοπότηρο της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, καθώς προστατεύει το ζευγάρι από την οικονομική ασφυξία.