Το απίστευτο περιστατικό συνέβη όταν οι παίκτες των δυο ομάδων μαζεύτηκαν στο κέντρο του γηπέδου για τους καθιερωμένους χαιρετισμούς
Οπαδός της Ανκαραγκουτσούμπήκε στο γήπεδο μετά την εντός έδρας ήττα της ομάδας του με 3-2 από τη Μπεσίκταςκαι κλώτσησε παίκτες των φιλοξενούμενων.
Η Μπεσίκτας δυσκολεύτηκε αλλά νίκησε στην έδρα της Ανκαραγκουτσού των πρώην παικτών του Παναθηναϊκού, Γκαγιάς Ζαχίντ, Φεντερίκο Μακέντα και Τάσου Χατζηγιοβάνη με 3-2. Το δεύτερο γκολ των Μαυραετών το πέτυχε ο δανεικός από την Έβερτον, Ντέλε Άλι, με το πρώτο του τέρμα με τη νέα του ομάδα.
Μετά το ματς οι παίκτες των δυο ομάδων μαζεύτηκαν στο κέντρο του γηπέδου για τους καθιερωμένους χαιρετισμούς, τους οποίους διέκοψε ένας οπαδός των γηπεδούχων που μπήκε στο γήπεδο και κλώτσησε τους ποδοσφαιριστές των φιλοξενούμενων, Σαλίχ Ουτζάν και Τζενκ Τοσούν.
Sahaya giren bir taraftar, Beşiktaşlı futbolculara saldırdı.
Μέσα από έναν μεγάλο διαγωνισμό όπου δυο τυχεροί κερδίζουν δυο ολικές ανακαινίσεις μπάνιου συνολικής αξίας €30.000, η εταιρεία Κυπριώτης αναδεικνύει τη δύναμη του σωστού σχεδιασμού να μεταμορφώνει την καθημερινότητα στο σπίτι.
Η ProCredit Bank προσφέρει στις επιχειρήσεις πραγματική οικονομική ανάσα και την ευκαιρία να χτίσουν τα θεμέλια για μια ουσιαστική και μακροχρόνια συνεργασία.