Μπεσίκτας: Οι Τούρκοι ανακοίνωσαν τον Ντέλε Άλι χρησιμοποιώντας το αγαπημένο του Rick and Morty

Μπεσίκτας: Οι Τούρκοι ανακοίνωσαν τον Ντέλε Άλι χρησιμοποιώντας το αγαπημένο του Rick and Morty

Η Μπεσίκτας επισημοποίησε την έναρξη της συνεργασίας του με τον Ντέλε Άλι χρησιμοποιώντας την αγαπημένη του εκπομπή κινουμένων σχεδίων Rick and Morty (την οποία μάλιστα έχει και τατουάζ!)

deleali
Η Μπεσίκτας απέκτησε τον Ντέλε Άλι δανεικό από την Έβερτον έναντι 1,9 εκατ. λιρών με οψιόν αγοράς. Οι Τούρκοι χρησιμοποίησαν ένα από τα τατουάζ του Άγγλου και ένωσαν τις δυνάμεις τους με το δημοφιλές καρτούν Rick and Morty για να ανακοινώσουν το deal του δανεισμού του έμπειρου μέσου.

Σε ένα βίντεο που δημοσιεύτηκε στις σελίδες τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, δείχνουν τον Ρικ και τον Μόρτι στο Space Cruiser τους, το διαστημόπλοιο που χρησιμοποιούν για τις περιπέτειές τους, πριν... πετάξουν τον Ντέλε Άλι στον αγωνιστικό χώρο. Στη συνέχεια, ένας μπερδεμένος Ντελ κοιτάζει τριγύρω πριν κάνει τον πανηγυρισμό σήμα κατατεθέν του, όλα φορώντας μια φανέλα της Μπεσίκτας.

Όσον αφορά στην οψιόν αγοράς που συμπεριλαμβάνεται στο deal σε περίπτωση που η τουρκική ομάδα αποφασίσει να κρατήσει τον παίκτη. Το ύψους αυτής αλλάζει ανάλογα με την περίοδο ενεργοποίησής της έχει οριστεί στα 6 εκατ. ευρώ αν ενεργοποιηθεί μέχρι τον Γενάρη και στα 8 εκατ. αν πάει για το τέλος της χρονιάς. Ο 26χρονος ελπίζει να αναγεννηθεί αφού δεν τα κατάφερε στο Γκούντισον Παρκ μετά την ελεύθερη μεταγραφή του από τους Σπερς τον Ιανουάριο.


ΠΗΓΗ: https://www.gazzetta.gr


Ειδήσεις σήμερα:

Τρόμος για 17χρονη: Χώρισε τον κακοποιητικό σύντροφό της και αυτός την κυνηγούσε εμμονικά


Ο Νίκολας Κέιτζ έβαψε τα μαλλιά του έντονο κόκκινο


Queen: Αφιέρωμα στη θρυλική μπάντα στο Faliro Summer Theater
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης