Καραλής: «Βυθίστηκα σε κατάθλιψη για αρκετό καιρό»

Καραλής: «Βυθίστηκα σε κατάθλιψη για αρκετό καιρό»

Ο πρωταθλητής του άλματος επί κοντώ αποκάλυψε πως στη διάρκεια της σεζόν, έπαθε κρίση πανικού που κατά συνέπεια τον έκανε να βυθιστεί στο άγχος

5660079
Ο Εμμανουήλ Καραλής μετά τον αποκλεισμό του από τον τελικό του επί κοντώ στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Μονάχου, αναφέρθηκε σε ψυχικά προβλήματα.

Και με ανάρτησή του το πρωί της Παρασκευής αποκάλυψε πως στη διάρκεια της σεζόν, έπαθε κρίση πανικού που «κατά συνέπεια με έκανε να βυθιστώ σε άγχος και κατάθλιψη για αρκετό καιρό».
 

Αναλυτικά η ανάρτηση του Καραλή

«Έπειτα από ένα τραυματισμό που υπέφερα κατά τη διάρκειας της σεζόν στον κλειστό στίβο, ακολούθησαν μια σειρά από περιστατικά που κατάφεραν να μειώσουν εντελώς το ηθικό μου.

Για πρώτη φορά φέτος έπαθα μια πλήρη κρίση πανικού, που κατά συνέπεια με έκανε να βυθιστώ σε άγχος και κατάθλιψη για αρκετό καιρό.

Κλείσιμο
Πίεσα τον εαυτό μου πολύ σκληρά για να αντιστρέψω αυτήν την κατάσταση, αλλά αυτό απλώς έκανε τα πράγματα χειρότερα και δυστυχώς o "κακός" Μανόλο κυριάρχησε περισσότερο.

Ανάγκασα τον εαυτό μου να συνεχίσει τη σεζόν και προσπάθησα να σκέφτομαι θετικά και να απολαμβώνω τους αγώνες όπως πάντα κάνω, αλλά πάντα ένιωθα χαμένος και χωρίς κίνητρο.

Είμαι κουρασμένος και πλήρης εξαντλημένος. Είμαι στο τέλος της περιόδου. Χρειάζομαι λίγη ξεκούραση, πρέπει να επικεντρωθώ στην ψυχική μου υγεία για λίγο. Χρειάζομαι να κάνω ένα διάλειμμα για να βρω πίσω το χαμόγελό μου».


Ειδήσεις σήμερα:

ΑΑΔΕ: 14 επιχειρήσεις εστίασης απέκρυψαν εισόδημα 5,2 εκατ. ευρώ!

Σκιάθος: Ο αυτόχειρας επιχειρηματίας κατονόμασε τοκογλύφο στο σημείωμά του


Γιώργος Μάγκας: «Με έπαιρναν τηλέφωνο και έκλαιγαν, τους μιλούσα και δεν πίστευαν ότι ζω»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης